OPHTALENS T

Discount fix: 20%

  Contact OPHTALENS T

 • 0264 448 824

 • office@ophtalens.ro

 • L - V:

  08:00 - 20:00

  S - D:

  S: 08:00 - 14:00 D: Inchis

Reduceri OPHTALENS T

 • 20% discount la TOATE PRODUSELE (rame, lentile, lentile de contact etc.) la achitarea sumei integrale

 • Discounturile nu se cumuleaza.

 • Nu se ofera discount la consultatii.

Mai multe detalii despre OPHTALENS T

Ophtalens T este o unitate medicala care functioneaza in regim ambulatoriu, avand ca specialitate Oftalmologia, care este intregita de serviciile conexe de optica medicala.Ophtalens T face parte din categoria Cabinete stomatologice si oftalmologice.

Compartimentul chirurgical are: un bloc operator ultramodern, trei sali de operatie care sunt dotate cu microscoape operatorii de ultima generatie, cu monitorizare video si intrumente de buna calitate, majoritatea dintre aceste fiind de unica folosinta, plus doua sali pre si post operatorii care sunt foarte confortabile. 

Serviciile oferite pacientilor nostri sunt:

 • Consultatii si tratamente

 • Interventii chirurgicale

 • Optica medicala

Aparatura de ultima generatie 

Cabinetele noastre medicale, dar si cele de investigatie sunt dotate cu aparatura medicala specifica, de cea mai inalta calitate.

Laserul Excimer Wavelight -Allegretto care se folosesc pentru a corecta viciile de refractie precum: miopia, hipermetropia, astigmatismul. Acest aparat fiind primul din Transilvania, care intregeste dotarea de exceptie a clinicii, la nivel occidental. 

Endofotocoagulator laser, Facoemulsificator Accurus si Microscop cu Biom, fiind aparate de ultima ora, care functioneaza in compartimentul de chirurgie vitreoretiniana.

Activitatea medico-chirurgicala se adreseaza tuturor varstelor, inclusiv pentru nou-nascuti, fiind realizata de medici oftalmologici care au o mare experienta si competenta in specialitate. 

Specialistii clinicii Ophtalens, avand aproximativ 15.000 de consultatii si peste 1.500 de operatii pe an, se orienteaza incontinuu spre crestera calitatii actului medical. Pe langa aceasta, specialistii nostri sunt axati si pe diversificarea domeniilor oftalmologice de abordare, astfel incat sa asigure conditii optime pentru desfasurarea investigatiei, dar si a tratamentelor, toate sa fie in favoarea pacientilor. 

Medicii clinicii au o experienta vasta in operatiile cu Laser Excimer, dar si in chirurgia moderna a cataracatei prin fakoemulsificare ultrasonic. Acestia continua sa isi perfectioneze tehnicile si procedeele chirurgicale. Strategia clinicii fiind aceea de a moderniza si achizitiona aparatura de inalta performanta, astfel incat sa ramanem in topul institutiilor de profil din tara, dar nu numai. 

 

 

Adresa OPHTALENS T

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate