Centrul Medical Jamgossian

Discount pana la: 100%

Reduceri Centrul Medical Jamgossian

  • 20% reducere la profilaxie si terapie

  • 10% reducere la tratamentele dermato-cosmetice

  • consultatie gratuita (stomatologie)

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Centrul Medical Jamgossian

Centrul Medical Jamgossian cu o experienta de peste 15 ani in domeniul medical, reuseste sa adune in clinica situata in Cluj-Napoca, un numar mediu de 8.000 de pacienti pe an. Centrul Medical Jamgossian face parte din categoriile Cabinete stomatologice si oftalmologice. si Clinic medicale.

Datorita experientei acumulate de-a lungul anilor, am reusit sa ne dezvoltam atat din punct de vedere tehnologic, dar si administrativ, reusind sa oferim servicii medicale la cel mai inalt nivel. Oferim servicii medicale de stomatologie, dermato-estetica, dar si medicina interna. 

In decursul anilor am participat la evenimente importante in domeniul stomatologic, atat in tara cat si in strainatate, acest lucru regasindu-se si in dotarile care sunt la cel mai inalt standard din clinica noastra. Gratie aparaturii, dar si a personalului calificat manoperele la clinica noastra se desfasoara eficient si intr-un timp destul de redus. 

Am fost atrasi inca de la inceput de estetica si de frumusetea lucrului bine facut. Din acest motiv am incercat si in cadrul cabinetului nostru, sa redam un luru bine facut si frumos in slujba pacientului. Obiectivul esteticii fiind acela de a face pacientul sa se simta bina cu sine insusi si in perfecta armonie cu tot tot ce il inconjoara. 

La Centrul Medical Jamgossian veti fi intampinati de un personal profesionist si tanar. 

 

 

Adresa Centrul Medical Jamgossian

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate