DentoCalm

  Contact DentoCalm

 • 0774 070 690

 • office@dentocalm.ro

 • L - V:

  09:00 - 20:00

  S - D:

  Inchis

DentoCalm

Clinica Stomatologica Dentocalm din Cluj-Napoca sta la dispozitia pacientilor cu o gama variata de servicii care acopera toate ramurile medicinii dentare. De la Profilaxie si pana la Implantologie, pacientii cu probleme stomatologice dispun de toate tratamentele necesare la fata locului fara a mai fi nevoie sa se deplaseze la alte unitati medicale. Pe langa tratamentele stomatologice complete, clinica Dentocalm integreaza serviciul de urgenta NON-STOP si serviciul de Radiologie dentara. Clinica dispune de un aparat radiologic cu ajutorul caruia se realizeaza radiografii retro-alveolare.

Clinica se afla la etajul trei al unei cladiri si este dotata cu aparatura si tehnologie de ultima generatie si 3 cabinete cu vedere catre centrul orasului. La Dentocalm se foloseste tehnologia moderna PRGF®-Endoret® pentru vindecarea si refacerea tesuturilor iar tratamentele sunt realizate la microscop pentru o mai mare precizie si rezultate de cea mai buna calitate. Pacientii care sufera de anxietate dentara sau cei care vor sa evite disconfortul actului chirurgical pot opta pentru anestezia prin inhalosedare. 

Conceptul creat pentru clinica Dentocalm este acela de a imbina intr-un mod unic buna dispozitie si profesionalismul. Echipa este formata din 9 medici specializati in Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala (tratamente ortodontice - aparate dentare), Implantologie Orala, Chirurgie Dento-Alveolara, Parodontologie (tratamentul afectiunilor gingivale), Pedodontie (tratamente pentru copii si Endodontie (tratamente de canal). 

Dentocalm face parte din categoria Cabinete stomatologice si oftalmologice.

Adresa DentoCalm

Discount
pana la:

100%

Reduceri DentoCalm

 • 100% discount la consultatie/consultatie gratuita

 • 100% discount la planul de tratament

 • 20% discount la detartraj si periaj airflow

 • 20% discount la implanturile Straumann

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate