OPTIPLAZA Cluj

Discount pana la: 30%

Rating: 3.5

Reduceri OPTIPLAZA Cluj

  • 15 % discount la orice produs existent in magazine inca de la prima achizitie efectuata (oferta permanenta valabila in magazine);

  • 30 % discount la lentilele cu filtru de calculator (oferta permanenta valabila in magazine);

  • 25 % discount la achizitiile online accesand www.optiplaza.ro introducand voucherul #corporateonline la finalizarea comenzii (oferta permanenta pe site, exceptie fac achizitiile de lentile de contact Johnson and Johnson).

  • Produse/servicii care includ reducerile: Consultatii optometrice si determinari de dioptrii, Consultatii pentru adaptarea lentilelor de contact, Consiliere in alegerea ramelor si lentilelor pentru ochelari si a lentilelor de contact, Lentile aeriene pentru ochelari, Rame pentru ochelari de vedere, Lentile de contact, Ochelari de soare, Accesorii.

Mai multe detalii despre OPTIPLAZA Cluj

Noi am aparut pe piata din Cluj Napoca inca din anul 2004 si am creat acest brand romanesc, numit Optiplaza, care se bucura in momentul de fata de un succes rasunator, fiind lider de piata pe segmentul de retail pentru rame optice, ochelari de soare si lentile de contact.


Ce ne caracterizeaza?

Experienta, increderea si excelenta, aptitudini care ne diferentiaza de alte magazine de optica. Tototdata, detinem un profil echilibrat  de produse, un nivel ridicat al serviciilor oferite catre clienti, iar magazinele noastre detin un design special. Acestea sunt definite de linii indraznete, materiale inovatoare si decoruri avangardiste: un mix de metal, sticla, aplicatii de aluminiu si inseatii de piatra. In oricare magazin de-al nostru, veti regasi o echipa profesionista care sa va sprijini pe tot parcursul procesului in tot ceea ce priveste alegerea ochelarilor si a lentilelor potrivite pentru dumneavoastra. 

Puteti gasi braduri renumite cum ar fi: Police, Guess, RayBan, Furla, Carolina Herrera, Oakley, Dolce and Gabbana, Silhouette, Avanglion, Poloar Glare si lista poate continua. 

Care este misiunea noastra?  Sa oferim clientilor servicii personalizate si cele mai bune optiuni in materie de optica, adaptate la stilulul de viata al cumparatorului, preferintelor si nevoilor sale. 

Care este viziunea noastra? In principiu sa ne consolidam pozitia de lider pe tot ceea ce inseamna piata de retail pentru rame optice, ochelari de soare, dar si lentile de contact. De asemenea, sa fim prima optiune a clientilor in alegerea magazinul de optica preferat. 

Puteti intra pe site-ul nostru pentru a gasi mai multe informatii si a vedea care sunt modelele pe care noi le avem la dispozitie. Programul magazinelor este urmatorul: in fiecare zi, sunt deschise in intervalul orar 10:00 - 22:00.


Optiplaza face parte din categoria:  Cabinete stomatologice si oftalmologice

Adresa OPTIPLAZA Cluj

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate