OPTIPLAZA Cluj

Discount pana la: 30%

Reduceri OPTIPLAZA Cluj

  • 15 % discount la toate produsele* (exceptie lentilele de contact si solutiile de intretinere pentru acestea) inca de la prima achizitie efectuat - discount valabil in magazinele fizice. Nu se cumuleaza cu pachetele, ofertele sau cu beneficiile cardului de fidelitate;

  • 30 % discount la lentilele cu protectie PC* (oferta valabila in magazinele fizice) - discountul se acorda la lentilele cu protectie PC Blue Control, marca Hoya, exclusiv la comanda completa (rama si lentile) si nu se cumuleaza cu pachetele, ofertele sau cu beneficiile cardului de fidelitate;

  • 25 % discount la achizitiile online accesand www.optiplaza.ro introducand voucherul #corporateonline la finalizarea comenzii. Discountul se aplica la ochelari de soare si rame de vedere si nu se cumuleaza cu alte reduceri.

  • Gratuit - determinare de dioptrii si prescriptie ochelari vedere si determinare de dioptrii si adaptare cu lentile de contact. Fiecare dintre cele doua beneficii este oferit gratuit o singura data pe an, pentru fiecare utilizator.

  • *Reducerile nu se cumuleaza intre ele sau cu alte oferte sau promotii valabile in magazinele fizice si/ sau online si nici cu beneficiile cardului de fidelitate.

Mai multe detalii despre OPTIPLAZA Cluj

Optiplaza a dezvoltat treptat din 2004 o retea de magazine care reuneste sub acelasi acoperis moda si optica medicala, oferind clientilor sai produse specifice: rame de vedere, lentile aeriene, lentile de contact, ochelari de soare si accesorii.


Pornind de la primul impact vizual si pana la ambalarea produselor, clientul se afla sub o indrumare profesionala de exceptie, cumparaturile in magazinele Optiplaza devenind astfel o experienta unica.


Optiplaza reuneste o gama larga de produse si servicii de calitate, consilierea personalizata si comunicarea activa cu fiecare client sunt definitorii pentru a-l ghida si a efectua cea mai inspirata alegere.


Mixul de produse din magazine reuneste peste 50 de marci celebre de rame de vedere si ochelari de soare, iar intr-un singur magazin se regasesc pana la 1500 de modele unice. Printre cele mai populare dintre acestea se numara: Polaroid, Ray Ban, Avanglion, Carolina Herrera, Furla, Silhouette, Ana Hickman, Swarovski, Furla, Guess, Police si multe altele.


Optiplaza face parte din categoria:  Cabinete stomatologice si oftalmologice

Adresa OPTIPLAZA Cluj

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate