Q Vision

Discount pana la: 40%

  Contact Q Vision

 • +4 0264 70 20 40

  +4 0786 16 00 64

 • qvisionclinic@gmail.com

 • L - V:

  8:00 – 20:00

  S - D:

  INCHIS

Reduceri Q Vision

 • - 10% discount interventii chirurgicale/ oftalmologice;

 • - 25% ochelari de vedere;

 • - 40% ochelari de soare.

Mai multe detalii despre Q Vision

Q Vision reprezinta o clinica moderna de oftalmologie care are ca obiectiv sa ofere servicii moderne specifice din occident. Aceasta se afla pe piata din Cluj Napoca inca din anul 2013 si se bazeaza pe doua principii esentiale dupa care se ghideaza, si anume: grija fata de pacienti si siguranta pe care o ofera. 
Echipa noastra este formata doar din oameni cu experienta care au un nivel de pregatire inalt. Acest lucru prezinta pentru cei de la Q Vision o calitate extraordinar de importanta in ceea ce inseamna tratarea fiecarui pacient. Personalul Q Vision investeste continuu in educatia lor medicala pentru ca nevoile clientilor sa fie satisfacute la cel mai inalt nivel. 
Q Vision ofera urmatoarele servicii:
Consultatii oftalmologice de la A la Z - clinica detine metode avansate de consult, astfel pacientii pot afla intr-un interval de timp scurt de afectiunile lor.
Investigatii complexe - aceasta detine o aparatura cu tehnologie avansata, de aceea investigatiile lor sunt sigure si cat mai putin invazive, dar si efectueaza diagnostice precise
Interventii chirurgicale - clinica detine o vasta experienta, astfel interventiile sunt tratate cu maxima atentie si profesionalism 
Optica medicala - echipa ofera suport in alegerea ochelarilor ideali din punct de vedere medical, dar si estetic
Oftalmologie pediatrica - clinica ofera servicii si pentru copii, astfel este considerat faptul ca cei mici trebuie sa aiba o grija sporita in aceasta directe
Q Vision se gandeste la clientii sai, astfel acestia iti sar in ajutor. La ei poti beneficia de consultatii gratuite printr-un bilet de trimitere de la medicul de familie. Pentru mai multe informatii, site-ul Q Vision este la dispozitia clientilor, in care este inclus: galeria, aparatura, tarifele lor. Poti intra si pe facebook-ul lor pentru a fi la curent cu ultimele noutati. 

Q Vision face parte din categoria Clinici Medicale si Cabinete stomatologice si oftalmologice.

Adresa Q Vision

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate