The Barber Shop

Discount pana la: 15%

  Contact The Barber Shop

 • 0721 821 980

 • contact@barber-shop.ro

 • L - V:

  L - M: 11:00 - 19:00 J - V: 10:00 -20:00

  S - D:

  Inchis

The Barber Shop

Reduceri The Barber Shop

 • Discount de 15% la tratament complet.

 • 10% discount la: aranjat barba; tuns; barbierit.

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre The Barber Shop

Dupa cum probabil stiti din carti sau din filme, in vremurile de odinioara, frizeriile erau adevaratele centre de presa ale vremii, iar frizerii cei mai buni prieteni. Ei jucau in societate rolul de psihologi, de duhovnici, de confidenti, de comedianti, de tot ceea ce le cerea clientul. Iar alegerea barbierului sau a frizerului constituia o adevarata arta.

Este exact ceea ce ne-am propus si noi. Sa readucem in sufletele voastre atmosfera din vechile frizerii, unde burghezia si oamenii simpli dadeau buzna pentru un barbierit in cel mai traditional stil.

"Ma consider un barbier profesionist, pasionat de multa vreme de acest domeniu. Imi doresc ca persoanele care imi calca pragul sa fie pe deplin satisfacute si sa beneficieze de cele mai bune conditii de pe piata, mai ales ca folosim materiale cosmetice profesionale provenite din SUA si Anglia, ustensile manuale si prosoape calde. Sunt aici sa va fac cunoscuta o veritabila oaza de confort unde barbieritul este expus in forma lui cea mai eleganta, si unde gentelmanii pot savura un coniac bun sau o cafea de calitate. Sunt Dragos Negru si va astept!"

The Barber Shop face parte din categoria Hairstyling.

Adresa The Barber Shop

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate