Parteneri Blitz VIP din categoria Hairstyling din Cluj-Napoca

  • Selecteaza alta categorie

Reduceri la Hairstyling

 

Daca simti nevoia unei schimbari de look, nu mai sta pe ganduri! Ai pe mainile cui sa te lasi. Partenerii Blitz VIP te asteapta cu cei mai priceputi hair-stylisti din Cluj-Napoca. Te pot sfatui cu cele mai recente trenduri tinand cont de stilul si aspectul tau. Fie ca e vorba de o coafura de zi sau pentru o ocazie speciala, tine cont de sugestiile partenerilor Blitz VIP, indrazneste si fa-te frumoasa!

 

Serviciile sunt destinate tuturor categoriilor de varsta, oferind pachete personalizate la cerere. Concentrati pe formarea si dezvoltarea continua a personalului, ofera servicii la cele mai inalte standarde. Ai acces la reduceri si promotii actualizate permanent doar pentru posesorii cardului Blitz VIP. 

 

Ai un eveniment important la care trebuie sa participi? Vrei sa ai o coafura perfecta, asortata cu restul outfitului tau, dar nu vrei sa te lasi pe mana unor neprofesionisti? Noi iti recomandam sa verifici lista cu cei 20 de partenerilor Blitz VIP. Cei mai priceputi hairstilisti care stiu foarte bine ceea ce fac si-ti vor indeplini toate dorintele. 


 

Membrii nostri beneficiaza de avantaje precum: 

 

 

Pentru lista completa de avantaje la firme de Hairstyling din Cluj-Napoca, vezi pagina de detaliu a fiecarui partener

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate