EL Beauty Centers

Discount fix: 10%

Reduceri EL Beauty Centers

  • Discount fix de 10% la toate manoperele. Discountul nu se cumuleaza cu alte oferte.

  • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre EL Beauty Centers

El Beauty Centers este locul in care ne mandrim cu excelenta tehnica si flerul creativ al echipei noastre, dar totodata si cu angajamentul total fata de interesele clientilor. EL Beauty Centers face parte din doua categorii, si anume Hairstyling si Servicii de infrumusetare, masaj si SPA.

Primul salon privat de infrumusetare din Cluj, l-am deschis in anul 1991. Initiativa a fost a unei tinere ambitioase si vizionare, Erika Low. Aceasta visa inca din copilarie sa contribuie la fericirea femeilor.

Clientii nostri sunt rasfatati cu:

  • produse de top oferite de marele brand L'Oreal Professional, cu tratamente complexe pentru toate tipurile de par de la Kerastase
  • intinerirea tenului cu masti si creme pretentioase de la Algologie sau Etre Belle
  • ingrijirea mainilor si picioarelor cu proceduri SPA pentru hidratare
  • unghii tehnice sau gel semi-permanent, toate din gama O.P.I

Fiecare membru al echipei noastre este implicat in procesul de cunoastere a personalitatii, dar si a stilului clientilor. Atunci cand vine vorba de styling, ingrijirea tenului, a mainilor, dar si a picioarelor, acordam suficient timp, astfel incat sa le permitem specialistilor nostri sa se cunoasca mai bine cu clientii, sa discute cu acestia despre personalitatea si preocuparile pe care le au.

In cadrul salonului nostru punem la dispozitia doritoriilor si cursuri atestate de Ministerul Educatiei. Cursurile sunt in toate domeniile de infrumusetare: coafor-stilist, cosmetica, manichiura-pedichiura si nail art, acestea fiind la cel mai inalt nivel si anume, nivelul IV.

 

 

 

Adresa EL Beauty Centers

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate