Parteneri Blitz VIP din categoria Servicii de infrumusetare, masaj si SPA din Cluj-Napoca

  • Selecteaza alta categorie

Reduceri la Servicii de infrumusetare, masaj si SPA

Frumusetea nu are pret, dar serviciile profesioniste de infrumusetare pot fi destul de costisitoare. Insa acest lucru nu ar trebui sa te impiedice sa-ti acorzi ingrijirea corporala pe care o meriti, fie o manichiura, fie un masaj sau alt serviciu. Avand cardul Blitz VIP beneficiezi de numeroase reduceri la o gama larga de servicii de infrumusetare, masaj si SPA la cele mai cunoscute saloane din Cluj-Napoca.

 

Dar de ce vorbim despre rasfat, in primul rand? Pentru ca într-o lume tot mai agitata si „ocupata”, uitam adesea sa incetinim ritmul, sa ne daruim timp de calitate si grija fata de propria persoana. Iar atunci cand totusi o facem, e important sa gasim oamenii potriviti, in locul potrivit. Pentru asta putem alege dintre cei peste 30 de parteneri Blitz VIP care ofera servicii la cele mai inalte standarde.  

 

Nu in ultimul rand, salonul nu este doar un loc pentru infrumusetare, dar si pentru socializare. Astfel, femeile vor avea un moment de relaxare doar al lor, unde se vor deconecta de la rutina zilnica. Asadar, daca te-am convins nu ezita sa ii contactezi pe partenerii nostri Blitz VIP pentru o programare.

 

Membrii nostri beneficiaza de avantaje precum: 

 

Pentru lista completa de avantaje la firme de Servicii de infrumusetare, masaj si SPA din Cluj-Napoca, vezi pagina de detaliu a fiecarui partener

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate