Yves Rocher

Tarife Preferentiale

Reduceri Yves Rocher

  • 25 lei reducere la cumparaturi cuprinse intre 100 -150 lei (reducerea nu este cumulabila si se aplica la pretul intreg al produselor achizitionate).

  • 40 lei reducere la cumparaturi cuprinse intre 151 - 300 lei (reducerea nu este cumulabila si se aplica la pretul intreg al produselor achizitionate).

  • Oferta este valabila doar in magazinele Yves Rocher din Romania.

  • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Yves Rocher

Yves Rocher, Créateur de la Cosmetique Végètale ®: Peste 50 de ani de performanta, 50 de ani de pasiune, 50 de ani de inspiratie, 50 de ani de momente placute petrecute impreuna… Acesti ani reprezinta marturia angajamentului cosmetic, in fiecare clipa alaturi de femeile din lumea intreaga care au ales produsele Yves Rocher si au avut incredere in frumusetea bazata pe principii active naturale. In Romania, primul magazin Yves Rocher a fost deschis in anul 1998, iar astazi cele 40 de magazine din 19 orase ale tarii ofera: · Peste 700 de produse care acopera toata gama de cosmetice: produse pentru ingrijirea tenului si a corpului, parfumuri cu arome seducatoare, machiaj cu texturi si culori irezistibile. · Consiliere profesionala si sfaturi personalizate in cadrul magazinelor. · Oferte promotionale personalizate pe tot parcursul anului, specifice fiecarui sezon sau eveniment, care se reinnoiesc continuu. § Cardul de fidelitate care permite accesul la oferte personalizate si avantaje unice. § Cadouri si esantioane de produse, pentru a recompensa fidelitatea clientilor si a le oferi posibilitatea de a descoperi noi produse. § Frumusetea accesibila tuturor femeilor prin preturile atractive ale produselor.

Yves Rocher face parte din categoria Servicii de infrumusetare, masaj si SPA.

Adresa Yves Rocher

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate