Riviera Beauty and SPA

Discount pana la: 40%

  Contact Riviera Beauty and SPA

 • 0786 555 222

 • contact@rivieraspa.ro

 • L - V:

  09:00 - 20:00

  S - D:

  S: 10:00 - 17:00 D: 10:00 - 17:00 - doar pe baza de programari

Reduceri Riviera Beauty and SPA

 • Reducere de 10% la oricare din serviciile oferite de Riviera Beauty and SPA, exclus abonamentele, ofertele promotionale sau ofertele descrise in acest protocol.

 • Discount de 40% la intrare piscina, sauna, jacuzzi.

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Riviera Beauty and SPA

Riviera Beauty & Spa - Un nucleu de relaxare intr-un ambient cu totul special, in apropierea centrelor comerciale, a universitatilor si a companiilor multinationale, Rivera Beauty & Spa a fost infiintata in anul 2015, cu scopul de a redefini conceptul de well-being cunoscut prea putin in Cluj-Napoca. Luxul, inovatia, tehnologiile de ultima generatie, produsele naturale si un personal specializat sunt doar cateva dintre motivele pentru care Riviera Beauty & Spa este preferat de pretentiosi. Cu toate acestea, tarifele aplicate tuturor serviciilor sunt accesibile. Serviciile noastre sunt destinate tuturor categoriilor de varsta, oferind pachete personalizate la cerere. Impreuna cu o echipa dedicata, concentrata pe formarea continua a calitatilor sale, ne propunem sa oferim servicii la cele mai inalte standarde. De la masaje de relaxare, coafura, manichiura si pedichiura pana la cele mai puternice tehnologii din domeniul frumusetii. Adresa: Aleea Slanic, nr 3A, in incinta Ansamblului Riviera Telefon: 0786 555 222 E-mail: contact@rivieraspa.ro www.rivieraspa.ro.

Riviera Beauty&Spa face parte din categoriile Servicii de infrumusetare, masaj si SPA si Hairstyling.

Adresa Riviera Beauty and SPA

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate