Downtown Beauty

  Contact Downtown Beauty

 • 0786 994 480

 • salon.platinia@gmail.com

 • L - V:

  L-V: 10:00-22:00

  S - D:

  S-D: 10:00-22:00

Downtown Beauty

Downtown Beauty - salonul tau din centrul Clujului. In Platinia Shopping Center la etaj ai parte de momentele tale de relaxare. Vrei un aranjat inainte de party, ai o intalnire importanta si vrei sa arati perfect, te pregatesti pentru un interviu sau pur si simplu vrei sa intorci priviri pe strada, Downtown Beauty este solutia ta. Tuns, vopsit, coafat, aranjat, manichiura, pedichiura, cosmetica, barber, masaj si multe alte servicii pe care le meriti. 

Programul zilnic de luni pana duminica intre 10:00 si 22:00 si profesionalismul colegilor fac din Downtown Beauty solutia perfecta pentru tine si familia ta. Punem mereu pasiune in ceea ce facem asa ca nu ezita sa ne contactezi la 0786/994480 sau pe facebook prin mesaj privat. Nu ai nici un motiv sa nu profiti de cel mai nou si mai modern salon din Cluj - Downtown Beauty! Ne gasesti pe facebook/downtownbeauty.ro. Like si share sa afle toata lumea!”

Downtown Beauty face parte din categoriile Hairstying, Servicii de infrumusetare, masaj si SPA.

Adresa Downtown Beauty

Discount
fix:

20%

Reduceri Downtown Beauty

 • 20% discount pentru serviciile de infrumusetare;

 • Produsele nu beneficiaza de discount;

 • Ofertele nu se cumuleaza.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate