Downtown Beauty

Discount fix: 20%

Rating: 3.0

  Contact Downtown Beauty

 • 0786 994 480

 • salon.platinia@gmail.com

 • L - V:

  L-V: 10:00-22:00

  S - D:

  S-D: 10:00-22:00

Reduceri Downtown Beauty

 • 20% discount la toate tipurile de abonamente;

 • 20% discount abonament COAFOR: 1. coafat SCURT 3 LUNI - 864 lei cu reducerea aplicata (include 2 tratamente, 15 coafuri si 15 spalari) 2. Coafat mediu 3 luni - 998,4 lei cu reducerea aplicata 3. Coafat lung 3 luni - 1104 lei cu reducerea aplicata

 • 20% discount abonament BARBER: 1. barber tuns + barba 2 luni - 320 lei cu reducerea aplicata (include 10 x stilizari barba si 2 x tuns si spalat barbati) 2. Tuns + barba 3 luni - 372 lei cu reducerea aplicata (include 6 x stilizari barba si 6 x tuns si spalat barbati) 3. Tuns barbati 5 luni - 276 lei cu reducerea aplicata (include 6 x tuns si spalat barbati) 4. Beard Only 2 luni - 160 lei cu reducerea aplicata (include 6 x stilizari barba)

 • 20% discount ABONAMENT DE FAMILIE - 1240 lei cu reducerea aplicata (primesti orice serviciu din salon pentru femei, barbati si copii. Se poate achita in 2 transe: 1 la activare + 1 la 30 de zile)

 • 20% discount MASAJ: 1. Masaj TERAPEUTIC 50' 4 + 1 - 288 lei cu reducerea aplicata (include 5 sedinte de masaj terapeutic 50 minute) 2. Masaj terapeutic 50' 8 + 4 - 576 lei cu reducerea aplicata (include 12 sedinte de masaj terapeutic 50 minute) 3. Masaj ANTICELULITIC 50' 5 + 1 - 396 lei cu reducerea aplicata (include 6 sedinte de masaj anticelulitic 50 minute) 4. Masaj anticelulitic 50' 10 + 4 - 792 lei (include 14 sedinte de masaj anticelulitic 50 minute) 5. Masaj RELAXARE 50' 8+4 - 524,8 lei cu reducerea aplicata (include 12 sedinte de masaj relaxare 50 minute)

 • Produsele nu beneficiaza de discount;

 • Ofertele nu se cumuleaza.

Mai multe detalii despre Downtown Beauty

Downtown Beauty este locul format din echipa de care ai nevoie! Datorita profesionalismului de care dau dovada angajatii acestui salon il fac sa fie solutia perfecta pentru tine, dar si cei apropiati tie. Downtown Beauty face parte din categoriile Hairstying, Servicii de infrumusetare, masaj si SPA.

Downtown Beauty este un salon de infrumusetare de top din Cluj-Napoca, care are sediul in Platinia Shopping Center la etaj. Este locul in care se imbina profesionalismul cu pasiunea intr-un cadru relaxant, prietenesc si dedicat.

Spatiul in care ne asteptam clientii este unul aerist, astfel incat sa oferim intimitatea necesara, alaturi de servicii noastre complete. Programul salonului nostru este unul prelungit, astfel incat sa va permita sa ajungeti fara sa fie nevoie sa lipsiti de la munca sau de la alte activitati. Este de luni pana duminica in intervalul 10:00-22:00. Intampinarea clientilor este facuta cu entuziasm, reusind astfel sa completeze acel tablou al unui salon de frumusete.

Daca sunteti in cautarea unui coafor care sa fie modern in Cluj-Napoca, unul care sa va indeplineasca toate dorintele. Ai gasit locul potrivit. Te asteptam la noi in salon, pregatiti sa iti indeplinim dorinta.

La noi vei avea parte de cele mai profesioniste metode astfel incat sa va ajutam sa alegeti tunsoarea potrivita pentru forma fetei pe care o aveti. Deoarece suntem diferiti ca indivizi, iar fiecare persoana are o personalitate si trasaturi diferite, astfel hairstylistii nostri vor personaliza si plia pe caracterul fiecaruia tunsoarea. Te sfatuim sa apelezi cu incredere la echipa noastra de la Downtown Beauty, intrucat avem specialisti care iti vor propune tunsori moderne, dar si culori care sa te avantajeze.

Fie sunteti in cautarea unui servciu profesioniste de cosmetica in Cluj, la noi veti gasi cele mai variate servicii de infrumusetare din judet. Toate acestea fiind intr-o ambianta placuta, pentru a va scapa de stresul cotidian.

Serviciile pe care vi le punem la dispozitie la Downtown Beauty:
Pentru femei:

 • Salon coafor
 • Cosmetica si make-up
 • Manichiura-pedichiura
 • Masaj

Pentru barbati:

 • Barber shop
 • Manichiura-pedichiura
 • Masaj
 • Servicii complete de Beauty

Ne pasa de satisfactia si multumira fiecarui om, client sau coleg in parte, astfel ca facem tot ceea ce ne sta in putinta, pentru a reusi sa ii facem sa se simta bine la noi in salon.  Prietenia si incredrea caracterizeaza echipa noastra.

 

Adresa Downtown Beauty

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate