Happy Time

Happy Time

Proiectul "Happy Time" a luat fiinta in vara anului 2012 din dorinta ca fiecare persoana sa aiba parte de servicii de calitate si clipe de rasfat, de-aici si motto-ul nostru.

Happy Time este locul in care iti poti prtrece cateva clipe de infrumusetare si relaxare, unde intimitatea si discretia sunt pe primul plan.

Echipa "Happy Time" urmareste satisfactia clientului si va sta la dispozitie pt informatiile referitoare la serviciile pe care noi le oferim: Frizerie, Coafor, Manichiura/Pedichiura, Cosmetica, Make-Up, Tatuaj cosmetic, Extensii de par.

"Imi place de Lidia si echipa Happy Time pentru ca pun educatia si informarea lor pe primul plan. Am avut ocazia sa lucrez cu Lidia in repetate traininguri si am ramas placut impresionat de pasiunea si dedicarea de care a dat dovada. Recomand cu drag o vizita in salonul Happy Time."

Happy Time face parte din categoriile Hairstyling si Servicii de infrumusetare, masaj si SPA.

Adresa Happy Time

Discount
pana la:

20%

Reduceri Happy Time

  • 20% discount la tatuaje cosmetice; aplicare extensii par; coafuri mirese; la tunsori si nu include serviciul de samponare si aranjare a parului.

  • 10% discount pe partea de manopera pentru orice tehnica de colorare a parului.

  • 10% discount la tratamente faciale si epilat total;

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte promotii si oferte.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate