Hairgonomy

Discount fix: 15%

  Contact Hairgonomy

 • 0785259235

 • L - V:

  09:00-20:00

  S - D:

  09:00-20:00

Hairgonomy

Reduceri Hairgonomy

 • 15% la toate serviciile (pentru produsele de ingrijire nu se aplica discount-ul cu cardul Blitz VIP)

 • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte reduceri sau oferte.

Mai multe detalii despre Hairgonomy

Despre noi:
Hairgonomy, noul concept creativ de hair design din Cluj Napoca.
Calatoria noastra a inceput cu o dorinta interioara de a exprima, experimente si a fi mai mult decat un salon de coafura.
Hairgonomy este locul unde stiinta si hairstyling-ul se intrunesc pentru a conferi design parului, iar toti factorii se impletesc pentru a oferi o sinergie in adevaratul sesn al cuvantului.
Cu timpul, dorim sa devenim un adevarat hub de arte conexe, iar evenimentele de manifestari artistice sa devina parte componenta a noastra.
Hairgonomy a fost proiectat pentru a raspunde nevoilor fiecarei persoane care considera hairstyling-ul ca fiind o parte semnificativa a imaginii lor.
Locatie & Design 
Locatia Hairgonomy este una centrala, aproape de pulsul orasului si care permite un acces facil.
Design-ul interiori absolut unic ne diferentiaza de orice alt salon de frumusete, acesta impleteste elementele din minimalismul nordic si urbanul care ne incojoara, creand un salon modern din toate punctele de vedere.
Fiecare motiv pe care il folosim contureaza aceeasi poveste-un loc dedicat artei, relaxarii si mai presus de orice, a parului.
Este locul perfect in care te poti decontecta de realitatea zilnica si sa te lasi pierdut si singergia care se creaza in salon, de la atingerile stilistului, mirosul produselor profesionale, muzica adesea live si incantarea design-ului original.
Povestea Hairgonomy vorbeste despre curaj prin estetica, geometrie si contraste.
Hairgonomy face parte din categoria: Hairstyling

Adresa Hairgonomy

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate