Parteneri Blitz VIP din categoria Evenimente (nunta, botez, conferinta) din Cluj-Napoca

  • Selecteaza alta categorie

Reduceri la Evenimente speciale (nunta, botez)

 

Cardul Blitz VIP va ofera reduceri si alte beneficii la 21 de  Evenimente speciale (nunta, botez) din Cluj-Napoca. Partenerii Blitz VIP, va vin in ajutor cu un mix de servicii si produse, variate, complete si extrem de atragatoare, doar pentru posesorii cardului Blitz VIP. Astfel incat nu ezita sa verifici lista si sa ii contactezi pentru programarea evenimentului mult asteptat.

 

Lasa-te pe mana partenerilor nostri Blitz VIP, pentru organizarea evenimentului perfect! Acestia se ocupa de organizarea intregului eveniment, de la planificarea in detaliu, pana la coordonare. Fie ca este vorba de petreceri private, nunti, botezuri, corporate,  conferinte, expozitii sau teambuidilg-uri.

 

 Timpul este pretios pentru toata lumea. Tocmai de aceea ne-am pregatit cu tot ce este necesar pentru un eveniment de neuitat. Mizam pe pricepere, calitate si preocupare pentru tot ce e nou si tot ce te-ar putea atrage pe tine. Tot arsenalul necesar pentru ca voi sa straluciti in ziua cea mare va este oferit de partenerii Blitz VIP! 

 

Membrii nostri beneficiaza de avantaje precum: 

 

Pentru lista completa de avantaje la firme de Evenimente (nunta, botez, conferinta) din Cluj-Napoca, vezi pagina de detaliu a fiecarui partener

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate