BW Photo Booth

Discount pana la: 15%

Rating: 5.0

Reduceri BW Photo Booth

  • 15% discount pentru evenimente corporate si private, BW Photo Booth

  • 5% discount pentru BW Photo BUS

Mai multe detalii despre BW Photo Booth

 Ne numim BW Photo Booth si tindem sa credem ca suntem lideri in idei traznite si ne dorim sa fim alaturi de tine atunci cand imortalizezi momentele deosebite din viata ta! Suntem aici pentru a-ti asigura cele mai reusite amintiri indiferent daca este vorba de un moment haios, un shopping intr-un centru comercial sau doresti ca petrecerea ta sa fie de neuitat. Credem ca reusim sa oferim ceva inedit, mai exact: o cabina foto intr-o masina istorica complet restaurata, chiar fiind singurul Photo Bus din Transilvania. 

Ce putem noi sa iti oferim? 

  • Creativitate si diversitate
  • Produse unicate pentru evenimente de neuitat
  • Calitate superioara a fotografiilor 
  • Cel mai bun raport pret calitate
  • Operativitate si seriozitate


Putem spune ca suntem prezenti peste tot in tara prin cabinele fixe din mall care sunt iconice, dar in acelasi timp sunt foarte practice. Intr-un singur minut sunt realizate poze care capteaza emotii sau cea mai rentabila si rapida forma de a obtine poze de tip buletin(3x4) pentru legitimatia de student, pasaport si visa. Ne putem lauda ca detinem cea mai inalta tehnologie pe piata in Romania la momentul actual, oferind posibilitati de acces online la fotografiile realizatte si optiuni variate de rame, colaje si filtre. 

Putem fi alaturi de tine chiar la evenimentele speciale din viata ta. Cum putem realiza acest lucru? Super simplu! Cabina noastra ofera invitatilor tai efectul de wow si tototdata amintiri printate pe loc. Putem personaliza cabina noastra in functie de doleantele tale, indiferent daca iti doresti sa fie clasica sau comica. 


Fii cu ochii pe noi in perioada urmatoarea pentru ca vom lansa noi idei traznite unice. Asa ca ne asteptam sa ne vizitezi site-ul nostru sa afli mai multe informatii despre noi si sa faci cunostinta cu echipa noastra. De asemenea, te asteptam la cabinele noastre fixe din mall-uri de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00-17:00. 


Poti intra si pe pagina noastre de facebook unde postam cele mai traznite activitati ale noastre si in cazul in care ai ceva nelamuriri ne poti contacta pe facebook. 


La cabine fixe cat e programul de functionare este cel din mall.


BW Photo Booth face parte din categoriaEvenimente (nunta, botez, conferinta),  Poze si cadouri personalizate si Foto si Video.Adresa BW Photo Booth

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate