Party Photo

Discount fix: 10%

Rating: 5.0

Reduceri Party Photo

  • 10% discount la toate pachetele photobooth;

  • *Discount-ul nu se cumuleaza cu alte oferte;

Mai multe detalii despre Party Photo

Party Photo s-a nascut in anul 2015 din dorinta de a le oferi clientilor o experienta unica, dar si memorabila. Party Photo face parte din categoriile: Evenimente speciale (nunta, botez)Foto si  Video, si Poze si cadouri personalizate!

Echipa noastra este formata din oameni profesionisti, care sunt pasionati de ceea ce fac, dar cel mai important atenti la detalii si avand accentul pus pe satisfacerea clientilor.

Serviciile Photo Booth pe care le oferim sunt de cea mai buna calitate. Deoarece la majoritatea evenimentelor la care participam sunt acelea care se intampla o data in viata, suntem constienti cat de important, dar si de ce anvergura este fiecare astfel de eveniment pentru clientii nostri, din acest motiv tratam cu maxima seriozitate fiecare eveniment la care suntem invitati.

Suntem adepti ai sintagmei "Un client multumit este cea mai buna reclama". Din acest motiv, suntem atenti la dorintele si cerintele clientilor nostri, reusind astfel incat sa oferim ceea ce isi doresc, astfel incat sa fie multumiti de alegerea facuta.

Party Photo ofera poze la secunda, amintiri care sa tina o viata.
Fie ca este vorba de:

  • nunta
  • botez
  • petrecere privata
  • petrecere corporate

Cu ajutorul cabinei noastre oferim cele mai frumoase amintiri atat pentru tine, dar si pentru invitatii care o sa ia parte la eveniment.

 

Adresa Party Photo

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate