Caricaturi la cornet

  Contact Caricaturi la cornet

 • Persoana de contact

  Darius
 • 0756 684 289

 • L - V:

  L-V: 10.00 - 18.00

  S - D:

  S: 10.00 - 14.00

Caricaturi la cornet

Ceea ce facem, e un privilegiu. E un privilegiu sa fii artist, sa poti tine un creion in mana si sa desenezi chipul cuiva. Aici ar trebui sa se opreasca descrierea noastra. Totusi niste informatii tehnice iti vom spune ca am inceput acest brand in 2011 cu gandul de a aduna intr-o echipa cei mai buni tineri caricaturisti din Romania. Am inceput la Cluj, apoi am deschis o filiala si in Bucuresti. Astazi suntem cel mai cunoscut brand de caricaturi din Romania. S-a scris mult despre noi in anii acestia, am avut si multe reportaje filmate printre care si la Antena1 sau Pro tv. Ted x Brasov ne-a invitat sa ne spunem povestea pe scena lor in 2017 iar Adevarul si-a umplut o intreaga pagina cu noi.

Dincolo de aspectele acestea care tin de consolidarea notorietatii si validarea noastra ca echipa, cel mai mult ne bucuram cand oamenii fac coada la standul noastru. Ne bucuram ca atunci cand suntem la o nunta, la un eveniment privat sau la un festival, oamenii stau la rand ca sa se vada cum arata intr-o caricatura. E frumos sa ii vezi bucurandu-se la final de caricatura lor si zic “Ioi ce tare, nu am mai vazut asta nicaieri!” dar iata ca acum, o pot vedea la evenimentul tau!

Caricaturi la cornet face parte din categoria Evenimente speciale (nunta, botez) si Poze si cadouri personalizate!

Adresa Caricaturi la cornet

Discount
fix:

20%

Reduceri Caricaturi la cornet

 • 20% discount pentru caricaturi.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate