Invitatie de nunta

Discount fix: 7%

Reduceri Invitatie de nunta

  • Discount fix de 7% la invitatii de nunta; sticle marturii nunta; pungi nunta; rochii de mireasa Sposa Toscana; accesorii nunta.

  • Discountul nu se aplica produselor aflate in oferta.

Mai multe detalii despre Invitatie de nunta

Pentru fiecare cuplu in parte, nunta reprezinta cel mai important moment din viata lor. Cu o experienta de peste 16 ani in domeniu, misiunea echipei Cards Distribution este sa va ajute in completarea nuntii voastre cu toate detaliile necesare, care sa trezeasca un sentiment de uimire si de placere in randul invitatilor dumneavoastra. Cards Distribution va ofera cea mai variata gama de invitatii de nunta, invitatii de botez, pungi pentru cadouri, sticle si borcane pentru marturii, plicuri pentru bani, cutii pentru nunta, dar si multe alte accesorii precum pernute pentru verighete, panglici, pahare pentru miri si nasi realizate manual, accesorii decorative de nunta deosebite care vin in completarea fiecarui detaliu pentru o nunta perfecta. La noi beneficiati de preturi de producator, modele unice special create de catre echipa noastra si numeroase promotii. Pentru a le vedea pe toate, va invitam cu drag sa ne treceti pragul, pe www.invitatiedenunta.ro si in magazinele situate in Cluj-Napoca, Baia-Mare si Satu-Mare.

Invitatii de nunta face parte din categoria evenimente speciale (nunta, botez).

Adresa Invitatie de nunta

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate