TEDxCluj

Discount pana la: 30%

Reduceri TEDxCluj

  • 20% la biletele Offline - valabil la bilete Regular, Combo, Late Bird - in sala - cod discount BLITZ20

  • 30% la biletele Online - valabil la bilete Regular, Combo - in online - cod discount BLITZ30

Mai multe detalii despre TEDxCluj

TEDxCluj marcheaza un deceniu de cand aduce oameni si povesti impreuna!


TEDxCluj a anuntat o noua data pentru editia aniversara de 10 ani, cu tema Together - 12 iunie 2021.


Astfel, sambata, 12 iunie 2021, ne vedem pe BT Arena din Cluj-Napoca pentru a celebra impreuna 10 ani de prietenie, comunitate si inspiratie la TEDxCluj 2021.


Evenimentul va fi de tip hybrid, cu participare atat offline cat si online. 


Locatia evenimentului este BT Arena Cluj Napoca, o locatie care va permite implementarea masurilor sanitare si de distantare sociala necesare la momentul evenimentului, pentru participantii care vor alege sa participe la eveniment offline. Participantii care vor opta pentru optiunea online vor viziona discursurile din confortul casei lor, prin live streaming.


Majoritatea speakerilor anuntati in 2020 au reconfirmat prezenta la eveniment in 2021. 


Andi Moisescu, Oana Rotariu, Roberto Patrascoiu, Raluca Anton, Mandy Hickson sunt doar cateva dintre numele cu care ne intalnim la editia 2021 a TEDxCluj. Lista de speakeri si biletele sunt disponibile pe site-ul evenimentului https://tedxcluj.com/.


TEDxCluj 2021 - Together


Impreuna vine de la toti pentru unul si unul pentru toti. Impreuna vine de la momentul acela in care ne dam seama ca doar asa putem muta muntii din loc. Impreuna inseamna inceputuri si continuitati. Impreuna n-are nevoie de descriere sau de explicatii, pentru ca e bine sa ne gandim la cat de multe am trait impreuna. La sfarsitul zilei, viata nu este despre lucrurile pe care le facem, ci despre oamenii alaturi de care facem acele lucruri #Impreuna.


10gether reprezinta 3.000 de participanti (online & offline) din Cluj Napoca, din intreaga tara si din afara ei care nu se cunosc intre ei, dar care vibreaza impreuna la auzul unei idei, se regasesc intr-o lectie invatata si, la sfarsitul zilei, indraznesc sa vada cat de aproape este limita cerului. Unitatea este conceptul care defineste tema de anul acesta.


Emotia generata de peste 3000 de persoane care vibreaza la unison atunci cand sunt atinse de magia unei voci sau a unei trairi este unica. Acest lucru se intampla de 10 ani, datorita TEDxCluj, prin energia a peste 10.000 de participanti. Impreuna putem extinde limitele in absolut orice. Iar tocmai acest crez ne-a condus sa vrem sa oferim din nou acest sentiment de apartenenta a unei comunitati oricui crede in aceasta forta. Povestile nu se nasc singure, ele prind viata, traiesc si se inmultesc impreuna, rolul nostru este doar sa le transmitem si sa le ascultam!”, a declarat Cristian Dascalu, Curator TEDxCluj.


Ce este TED

TED este o marca a conferintelor in care unii dintre cei mai importanti ganditori si activisti ai lumii sunt invitati sa impartaseasca informatii din domeniile de care sunt pasionati. TED isi defineste misiunea ca “idei care merita sa fie raspandite”.

“TED” vine de la Technology, Entertainment, Design, trei domenii largi care, in mod colectiv, ne modeleaza viitorul. Evenimentul in sine este chiar mai amplu, prezentand idei care conteaza in orice disciplina. Participantii il numesc “cel mai bun tratament pentru creier” si “o calatorie de patru zile in viitor”.


Pana in prezent, s-au organizat evenimente TEDx in peste 130 de tari – sustinute in peste 100 de limbi, care au publicat online peste 30.000 de discursuri, accesibile oricui, oricand, in mod gratuit.


Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina dedicata evenimentului: https://tedxcluj.com sau pe pagina de Facebook - TEDxCluj  2021 Together.


TEDxCluj 2021 Together face parte din categoria Evenimente (nunta, botez, conferința).

Adresa TEDxCluj

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate