Demetra Boutique - Rochii de mireasa si de gala

Discount fix: 8%

  Contact Demetra Boutique - Rochii de mireasa si de gala

 • 0757 011 152

 • office@demetraboutique.ro

 • L - V:

  10:00 - 18:00

  S - D:

  S: 10:00 - 14:00 D: Inchis

Reduceri Demetra Boutique - Rochii de mireasa si de gala

 • 8% discount pentru rochii mireasa; accesorii; rochii gala

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Demetra Boutique - Rochii de mireasa si de gala

Demetra Boutique este un salon de rochii de mireasa si rochii de seara, acesta fiind situat in centrul orasului Cluj-Napoca. Demetra Boutique - Rochii de mireasa si de gala face parte din categoriile Evenimente speciale(nunta,botez) si Vestimentatie si accesorii.

Modelele pe care le veti gasi la noi sunt create unicat, avand stiluri deosebite. Acestea sunt facute din materiale fine si pretioase.

Pentru a reusi sa aducem in magazinul nostru cele mai superbe creatii, care apartin unor brand-uri exclusiviste, am calatorit prin capitalele Europei, dar nu numai. Astfel am reusit sa aducem in magazinul nostru colectii ale Demetrios By Ilissa, Studio San Patrick, Tarik Ediz si Fara Sposa.Totodata veti gasi si tinute din colectii renumite, precum: marca Novia D'Art, White One sau Gaby Charbachy & Gatinolli.

Va asteptam pe toate cele care sunteti in cautarea unei rochii de mireasa sau a uneia de seara. Va consiliem in vederea gasirii rochiei potrivite, care sa se potriveasca atat cu stilul pe care il aveti, dar si cu silueta.

Purtand rochiile noastre veti intoarce toate priviriile la evenimentele speciale pe care le veti avea. Asa ca indrazneste sa fii superba!

Adresa Demetra Boutique - Rochii de mireasa si de gala

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate