Demetra Boutique - Rochii de mireasa si de gala

Discount fix: 8%

  Contact Demetra Boutique - Rochii de mireasa si de gala

 • 0757 011 152

 • office@demetraboutique.ro

 • L - V:

  10:00 - 18:00

  S - D:

  S: 10:00 - 14:00 D: Inchis

Reduceri Demetra Boutique - Rochii de mireasa si de gala

 • 8% discount pentru rochii mireasa; accesorii; rochii gala

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Demetra Boutique - Rochii de mireasa si de gala

Demetra Boutique este un salon cochet de rochii de mireasa si rochii de seara, situat in inima orasului Cluj-Napoca, un salon care ofera clientelor care ii trec pragul, creatiile unor designeri consacrati. Modelele din salon sunt unicat, stilurile deosebite, iar materialele sunt fine si pretioase. Calitatea si eleganta sunt caracteristicile care ne definesc cu desavarsire. Pentru a aduce creatii superbe mai aproape de voi, apartinand celor mai exclusiviste brand-uri, am calatorit prin capitalele Europei si nu numai, selectand colectii ale Demetrios by Ilissa, Avenue Diagonal, San Patrick, Tarik Ediz si MacDuggal. Te asteptam la Demetra Boutique, un salon de rochii de mireasa si de seara, unde vei fi intampinata de consilieri cu experienta care te vor indruma in alegerea rochiei perfecte pentru tine, in concordanta cu stilul si silueta ta. Ne gasiti pe www.demetraboutique.ro si pe pagina de facebook: Demetra boutique.

Demetra Boutique - Rochii de mireasa si de gala face parte din categoriile Evenimente speciale(nunta,botez) si Vestimentatie si accesorii.

Adresa Demetra Boutique - Rochii de mireasa si de gala

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate