Parteneri Blitz VIP din categoria Vestimentatie si accesorii din Cluj-Napoca

  • Selecteaza alta categorie

Reduceri la Vestimentatie si accesorii

 

Cu cardul Blitz VIP beneficiezi de o multitudine de avantaje la vestimentatie si accesorii din Cluj-Napoca. Ai acces la reduceri, promotii si alte avantaje la peste 30 de parteneri care ofera o gama variata de accesorii,bijuterii, haine si incaltaminte doar pentru posesorii cardului Blitz VIP. 

 

Avand cardul Blitz VIP, poti sa faci cunostinta cu cele mai noi trenduri si colectii. Lasa-te inspirat de oferta generoasa de materiale, culori si accesorii de la partenerii nostri. Alege din stilurile vestimentare care te contureaza cel mai bine, dar tine cont si de personalitatea ta.

 

Esti in cautarea unei tinute pentru un eveniment? Partenerii Blitz VIP iti vin in ajutor cu o gama larga de rochii de gala din care sa alegi exact ceea ce ti se potriveste. Te ajuta si sa iti accesorizezi tinuta cu cele mai fine bijuterii. Partenerii nostri iti ofera reduceri actualizate permanent pentru o tinuta perfecta si iti garantam ca vei fi o aparitie fascinanta la petrecere.

 

 

Membrii nostri beneficiaza de avantaje precum:  

 

Pentru lista completa de avantaje la firme de Vestimentatie si accesorii din Cluj-Napoca, vezi pagina de detaliu a fiecarui partener

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate