Artizan

Discount pana la: 100%

Reduceri Artizan

  • 40% costume de stoc

  • la un costum la comanda se ofera o camasa gratuit

  • 10% la camasi la comanda

  • 30% la cravate si batiste

  • 10% la bratari

  • 20% la curele

  • reducerile sunt valabile si la comenzi online

  • ofertele nu se cumuleaza cu alte oferte

  • pentru reducerea online se trimite seria cardului la adresa de mail : dan@artizanimage.com

Mai multe detalii despre Artizan

Artizan Image a inceput din Mai 2016 sa ofere barbatilor din Cluj-Napoca si nu numai, o alternativa premium in ceea ce priveste imbracamintea la comanda, mai exact costume si camasi "custom made".

Costumele sunt realizate exclusiv la comanda, realizate in functie de caracteristicile si personalitatea fiecarui client, astfel incat imaginea lui sa corespunda cu a barbatului impecabil care a dorit dintotdeauna sa fie. Astfel, costumele Artizan sunt croite dupa cele 2 metode clasice: Made-to-measure - de catre colaboratorii nostri din Lisabona, Portugalia si Bespoke - manual, metoda clasica la croitor in Cluj-Napoca.

Clientii nostri pot alege materialul, captuseala si nasturii, precum si diferite metode de constructie (unconstructed, half-canvas, full-canvas) sau de design, astfel incat vor participa de la zero la tot procesul realizarii costumului. In cazul camasilor se poate alege materialul, gulerul si manseta.

Punem la dispozitia clientilor nostri sute de variante de materiale de cea mai inalta calitate, toate din fibre naturale: lana, matase, casmir, in, canepa sau diferite combinatii intre acestea. Furnizorii nostri de materiale vin cu o traditie de zeci de ani in domeniu, printre acestia amintim: Cerruti, Carnet, Loro Piana, Holland & Sherry, Caccioppoli, Dormeuil, Vitale Barberis Canonico, Solbiati, Huddersfield, Guabello etc. Materialele pentru camasi sunt din bumbac, in sau denim, furnizate de colaboratori din Olanda si Italia.

Ca sa venim in intampinarea nevoilor clientilor am inceput din 2019 o colaborare cu The Urban Ties, furnizori de cravate, papioane si batiste, toate realizate handmade din materiale premium ca matasea, casmirul sau lana.

Adresa Artizan

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate