Artizan

Discount pana la: 100%

Rating: 0.0

  Contact Artizan

 • Persoana de contact

  Andrei Nicu
 • 0740 099061

 • andrei@artizanimage.com

 • L - V:

  09:00-19:00

  S - D:

  10:00-14:00

Reduceri Artizan

 • Pentru orice costum comandat primesti GRATUIT o camasa

 • 10% discount la o camasa comandata

Mai multe detalii despre Artizan

Iti doresti sa arati perfect intr-un costum croit exact pe masurile tale? Artizan este solutia! Este un brand pentru barbatii care nu isi doresc sa se conformeze cu societatea si cu regulile acesteia, ci sa se lase ghidati de propriile valori si gandiri. Astfel, fiecare produs este creat exclusiv pentru fiecare client in parte, avand o nota de personalitate. 

Full Wardrobe reprezinta cea mai complexa sectiune vestimentara care se realieaza la comanda. Concentrandu-se pe ideea de a livra produse de calitate la cel mai inalt nivel posibil, produsele achizitionate vor trece cu siguranta testul timpului, astfel tinuta iti este asigurata in orice sezon, eveniment sau cadru. 

Caspula reprezinta si alt avantaj, si anume varietatea de elemente interschimbabile ce iti stau la baza. Ai posibilitatea sa realizezi 40 de outfit-uri diferite, acestea fiind atent alese si combinate. Cum se obtine aceasta diversificare? Mai exact, sunt create piese de baza si se construiesc pe baza acestora obtinandu-se un numar mare de posibilitati. 

Artizan se caracterizeaza printr-o imagine plina de stil si bun gust, lucru care nu poate fi contestat si de clientii nostri. Colectia noastra detine: costume bespole, costume made to measure, pantofi made to order si accesorii. Echipa Artizan ofera si consultanta in imagine pentru a putea fi siguri ca vei lua alegerea potrivita.  

Daca iti doresti un costum plin de atitudine, tot ceea ce trebuie sa faci este sa apelezi la Artizan. Pe ei ii gasesti pe strada Republicii, nr.14, de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00-19:00, iar sambata si duminica in intervalul orar 10:00 - 14:00. 

Artizan face parte din categoria Vestimentatie si accesorii.

Adresa Artizan

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate