Papionette

Discount fix: 20%

Reduceri Papionette

  • Discount 20% pentru toate produsele comercializate

  • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Papionette

Inca nu stii ce cadou sa oferi tatalui, sotului sau fiului tau? Noi iti putem rezolva probelema. Ne numim Papionette si suntem pe piata inca din anul 2011, avand ca scop confectionarea celor mai stilate papioane din Romania. Detinem o varietate de modele care sa corespunda cu preferintele tale, la noi poti gasi orice iti doresti de la culori la tipolgii de papioane destinate pentru orice eveniment din viata ta. Timp de 8 ani, ne-am extins magazinele in mai multe orase din Romania, precum: Bucuresti (Baneasa Shopping , Cluj-Napoca, Timisoara (Iulius Mall Timisoara) si Iasi (Palas Mall Iasi). De asemenea, acestea sunt distribuite prin sistemul reseller si in urmatoarele orase: Ramicu Valcea, Ploiesti, Carasebes, Brasov, Sibiu si Oradea.

Asadar, ce mai astepti? Suntem la cateva strazi distanta, mai exact la Iulius Mall, dar si la Atelier Eroilor, nr.31. In cazul in care nu ai posibilitatea de a veni intr-un magazin fizic, poti oricand sa intri pe site-ul nostru: https://www.papionette.com/ . Fii la curent cu ultimele promotii si informatii intrand pe pagina noastre de facebook: https://www.facebook.com/Papioane.Papionette/.

Produsele care se afla pe stocul nostru vor fi livrate direct la tine acasa in maxim 7 zile lucratoare, iar pentru a putea comanda, valoarea trebuie sa depaseasca 20 de lei. Transportul este unul gratuit clientilor nostri in eventualitataea in care depasesc o comanda mai mare de 800 de lei.

Nu uita ca in cazul in care ai intrebari sau nelamuriri cu privire la produsele noastre, ne poti contacta oricand pe facebook sau la numarul de telefon: 0749 465 400

Programul nostru este de luni pana vineri, in intervalul orar 07:00-20:00

Papionette face parte din categoria Vestimentatie si accesorii.

Adresa Papionette

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate