Zesso

Discount pana la: 30%

Reduceri Zesso

  • 10% discount la costume

  • 30% discount la pantofi

Mai multe detalii despre Zesso

Vreti sa aveti un costum de invidiat si nu ati gasit magazinul perfect?

Zesso este alegerea perfecta pentru a va crea propriile piese vestimentare dupa viziunea si bunul dumneavoastra plac. Astfel, ZESSO va pune la dispozitie serviciul de realizare a costumelor bespoke si pantofi lucrati manual. 


Ce semnifica mai exact costumul la comanda Bespoke?

Reprezinta un proces complex de realizare a pieselor vestimentare unice, create conform masurilor corpului dumneavoastra, dar si a stilul dumneavoastra caracteristic. Suntem atenti la toate detaliile, mai exact la alegerea stofei, design-ul costumului, culoarea captuselii, forma buzunarelor, chiar si la alegerea numarului nasturilor. Un costum realizat conform dorintelor si structurii dumneavoastra va va pune in evidenta personalitatea si carisma , astfel va veti face remarcat oriunde ati fi indiferent de situatie. In cazul in care va intrebati ce materiale folosim, nu va faceti griji. Lucram din lana 100% naturala de la renumiti producatori. 


Care este procesul realizarii costumului? 

  • Intalnirea cu clientul - fiind cea mai importanta etapa in procesul de realizare prin care se specifica cu exactitate aspectiul final al costumului dvs. Se pot realiza ajustari pe parcurs. Se vor stabili detalii cu privire la materialele folosite, modelul costumului, design, detaliim nasuratori.
  • Probe - se vor realiza 3 probe. Se vor proba sacoul, vesta si pantalonii care se vor afla intr-o faza incipienta. In ceea ce priveste pasul 2, produsele vor fi aproape finalizate, realizandu-se mici modificare daca este necesare. Ultima proba consta in aplicarea finisajelor finale, precum adaugare nasturilor si coaserea manecilor la sacou. 
  • Finalizarea comenzii - costumul va fi adus de catre consultantul ZESSO la domiciliu dvs. 


Care este procesul realizarii pantofiilor la comanda?

Procesul este asemanator cu cel precedent.


Zesso face parte din categoria Vestimentatie si Accesorii.

Adresa Zesso

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate