STEFANEL

STEFANEL

Brandul de origine italiana STEFANEL a fost creat in 1959, iar amploarea dezvoltarii business-ului din cei 50 de ani de cand activeaza pe piata de fashion retail se datoreaza faptului ca produsele STEFANEL sunt expresia celor mai inalte standarde de calitate si inovatie. Iar rafinamentul si eleganta italiana sunt repere pe care STEFANEL le respecta cu strictete. STEFANEL include tricotajul in ADN-ul sau, iar colectiile de casmir confirma in fiecare sezon acest fapt. Acestea reprezinta dovada istoriei si experientei Stefanel, dezvoltate in timp datorita modernizarilor tehnologice, abilitatilor tehnicienilor si maiestria artistilor care au impartasit din experienta lor generatiei urmatoare. Cu timpul, brandul a crescut si a evoluat intr-un adevarat reper al stilului si al elegantei. Stefanel ofera clientelei sale sofisticate, compusa atat din femei cat si din barbati, doar creatii impecabile. De la piese basic la articole contemporane sic, piesele clasice atemporale isi gasesc locul in garderoba oricarei femei. Fiind unul din cele mai cunoscute nume din industrie, Stefanel detine astazi pentru 368 de magazine in intreaga lume, ce reflecta filosofia, valorile si spiritul italienesc promovate de brand.

STEFANEL face parte din categoria Vestimentatie si accesorii.

Adresa STEFANEL

Discount
fix:

10%

Reduceri STEFANEL

  • 10% discount la orice articol, discount care se poate cumula pana la 50% (exemplu: daca in showroom, un articol vestimentar are 30% reducere, posesorii cardului Blitz VIP vor avea 40% reducere, deoarece discounturile se cumuleaza; daca insa, articolul vestimentar are 50% reducere, discountul de 10% nu se mai cumuleaza)

  • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate