Oncos Tonus Gym

Discount fix: 15%

  Contact Oncos Tonus Gym

 • 0264 432 370

 • clubsportiv@oncos.ro

 • L - V:

  07:00 - 23:00

  S - D:

  08:00 - 21:00

Oncos Tonus Gym

Reduceri Oncos Tonus Gym

 • 15% discount pentru orice tip de abonament;

 • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Oncos Tonus Gym

Iti doresti sa ai parte de un stil de viata sanatos si inca nu stii ce sala sa alegi? Noi iti recomandam Clubul Sportiv Oncos Tonus Gym ca fiind o alegerea corecta pentru tine. De ce spunem acest lucru? Ei bine, aici vei parte de o atmosfera  prietenoasa, animata de echipa lor. Aceasta este formata doar din oameni profesionisti care au experienta in domeniu si sunt pasionati de ceea ce fac ei.

Care sunt programele lor si ceea ce ofera ei? 

 • Programe pentru acumulare de masa musculara
 • Programe pentru definire sau slabire 

Se concentreaza pe urmatoarele sporturi: Kangoo Jumps, Step and Tone, Abs and arms, functional training, fit ballm, pilates abs workout, pilate gravide si Tae bo. 

Clubul Sportiv Oncos Tonus Gym recomanda o viata activa plina, deoarece este dovedit ca persoanele care au o viata activa traiesc mult mai mult si au un vibe pozitiv in totalitate. De asemenea, pe langa exercitiile fizice care trebuie realizate cu periodicitate, trebuie adoptat si un stil de viata sanatos pentru a avea pachetul full. 

Fa cunostinta cu echipa lor si intra pe site-ul lor pentru afla mai multe detalii despre ei. Tot acolo vei regasi mai multe detalii cu privire la tarife, promotii, regulament si multe altele. Este dedicata o sectiune special pentru tine, de Blog unde vei putea gasi articole interesante despre un healty lifestyle si tips and tricks. 

Sunt activi si pe retelele de socializare, cum ar fi: instagram, facebook sau twitter. Acolo posteaza ultimele noutati, idei de retete sau exercitii noi. Echipa te asteapta cu mult entuziasm pe Strada Scortarilor, nr.26 in intervalul orar 07:00 - 23:00.


Oncos Tonus Gym face parte din categoria Sali de sport.

Adresa Oncos Tonus Gym

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate