Parteneri Blitz VIP din categoria Sali de sport din Cluj-Napoca

  • Selecteaza alta categorie

Reduceri la Sali de sport

 

O sala de fitness se se adreseaza dorintei oamenilor de a fi sanatosi si de a arata bine, iar alegerea unei sali de fitness trebuie facuta dupa cateva criterii: conditiile de igiena, accesibilitatea salii din punct de vedere zonal, echipamentele folosite si personalul complexului sportiv. Iti punem la dispozitie 12 sali de sport din Cluj-Napoca pentru a face alegerea potrivita.

 

Partenerii Blitz VIP va ofera pachete complete de servicii. Sala de fitness dotata cu aparatura noua profesionala, sali dotate cu aer conditionat, vestiare, dusuri,grupuri sanitare curate si instructori atent selectionati pentru desfasurarea optima a multiplelor clase. 

 

In baza cardului Blitz VIP ai acces la reduceri, promotii si alte avantaje atat pentru tine insa si daca alegi sa mergi la sala impreuna cu prietenii. De toate acestea beneficiezi la partenerii nostri in baza cardului Blitz VIP. Astfel te vei dezlantui, te vei indragosti de miscare si iti vei schimba viata. Maine vei veni inapoi si te vei antrena din nou.

 

Membrii nostri beneficiaza de avantaje precum: 

Pentru lista completa de avantaje la firme de Sali de sport din Cluj-Napoca, vezi pagina de detaliu a fiecarui partener

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate