Evolve Fitness Studio

Discount pana la: 16%

  Contact Evolve Fitness Studio

 • Fix: 0364 407 227 | Mobil: 0727 876 252

 • office@evolve-fitness.ro

 • L - V:

  07:00-22:00

  S - D:

  Sambata 09:00-17:00. Duminica Inchis

Evolve Fitness Studio

Reduceri Evolve Fitness Studio

 • Abonament Evolve VIP 160 lei in loc de 180 lei.

 • Abonament Evolve Fit Full 100 lei in loc de 120 lei.

 • Abonament Evolve Family VIP 140 lei in loc de 160 lei.

 • Abonament Evolve Aerobic 100 lei in loc de 120 lei.

 • Discounturile nu se cumuleaza.

Mai multe detalii despre Evolve Fitness Studio

        Alaturi de noi evoluezi zi de zi, mai exact alaturi de Evolve Fitness Cluj. Noi te asteaptam pe strada Plopilor, nr.72, intr-o locatie care a fost creata special pentru tine pentru a-ti asigura tot confortul. Inclusiv aparatele, personalul si tarifele au fost gandite pentru tine. Nu iti face griji daca esti la inceput de drum echipa de aici este alaturi de tine pe intregul proces. Chiar daca esti un impatimit al sportului, crede-ne aici vei avea parte de o atmosfera faina si colegi de nadejde.


Noi spunem ca Evolve Fitness nu reprezinta doar o sala de sport, ci un loc in care programele de antrenament de ultima ora se imbina uluitor cu profesionalism si cu socializarea. Ai ocazia sa impartasesti aceleasi pasiuni in ceea ce priveste nutritia, sportul, lifestyle-ul, mai exact despre cum reusesti sa ai o viata sanatoasa si activa. 

Ne putem lauda ca detinem o aparatura de cea mai buna calitate si ca oferim servicii de acelasi nivel. Nu mai spunem de echipa de aici care este mereu zambitoare si entuziasmata sa te aiba aici. Personalul este unul calificat si cu o vasta experienta in acest domeniu.

Daca vrei sa afli mai multe despre noi intra pe site-ul nostru, acolo vei putea afla informatii in ceea ce privesc abonamentele, tarifele sau eventualele promotii pe care le avem. In cazul in care vrei sa faci cunostinta si cu echipa, ii vei gasi tot acolo. De asemenea, va oferim si tips-uri pentru sport si cum sa iti pastrezi motivatia in continuare.

Programarea la orele noastre se realizeaza online. Prin urmare, nu mai sta pe ganduri fa-ti un abonament cat mai repede la noi. Noi te asteptam in fiecare zi, excluzand ziua de duminica, pe strada Plopilor, nr.72. 


Evolve Fitness Cluj face parte din categoria Sali de sport. 


Adresa Evolve Fitness Studio

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate