Lady's Gym

Discount pana la: 20%

  Contact Lady's Gym

 • 0753 453 230

 • lady.sgym@yahoo.com

 • L - V:

  08:00 - 20:00

  S - D:

  S: 10:00 -12:00 D: Inchis

Lady's Gym

Reduceri Lady's Gym

 • 20% discount la Abonamentul Aerobic - Happy Hours - 1 luna

 • 10% discount la Abonamentul Aerobic - Full Day - 1 luna

 • 10% discount la Abonamentul Aerobic - Student Type - 1 luna

 • 10% discount pentru pachet masaj

 • 15% discount la pachetul de nutritie

 • 10% discount la consultatia initiala

 • 10% discount la monitorizare

 • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Lady's Gym

 Lady's gym este locul perfect pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc sa se simta energice, increzatoare si puternice. Obiectivul Lady's gym este ca tu sa iti imbunatatesti conditia fizica, dar in acelasi timp si cea psihica.

Lady's gym se concentreaza pe activitati sportive de tip aerobic, avand acces la peste 25 de programe si concepte de antrenament. Gama se imparte in doua mari si subcategorii, special create pentru intensitatea fiecaruia, mai exact:

Rezistenta musculara si cardiovasculara

-Intensitate Mare: Tae Bo, Insane Combat, Fat Burn, Functional HIIT, BodyWeight Training, Rebound, X-treme, ABS,   Suspension Training (TRX).

-Intensitate Medie: Step (Coregrafic, Functional), Zumba, Urbhanize, Aeorobic Fitness, Fitball.

  Modelare Corporala (tonifiere)

-Intensitate Mare: Total Body, Body Pump, Circuit Training, Interval Training, Kettlebelll.

-Intensitate Medie: Abdomene/coapse/fese, Body Workout, Body Express, Butt Lift, Core Strenght, Abs&Arms, Step   Toning.

-Intensitate Scazuta: Pilates Matwork, Pilates Postural, Dynamic Pilates, Pilates Ball, Power Yoga, Strech Fit.

Echipa Lady's Gym este formata din 12 instructori, fiecare persoana fiind apta pentru domeniul de activitate pe care il reprezinta si inclusiv, desigur, cunostinte solide in anatomie, psihologie si de organizare. Pentru a putea participa la o ora de aerobic, trebuie sa-ti faci programare online pe site-ul oficial.

In cazul in care iti doresti sa ai alaturi un antrenor personal, Lady's Gym iti poate asigura acest lucru. Acesta va fi mereu alaturi de tine pentru a-ti imbunatati conditia fizica, dar si sanatatea. Printre prioritatile sale, se numara si dezvoltarea altor caracateristici, precum, echilibrul, viteza, agilitatea, rapiditatea, forta articulatiilor, puterea si energia anaeroba/aeroba, corectarea posturii, etc.

Lady's Gym iti ofera si alte servicii precum cele de masaj, cosmetica si manichiura. Aici te poti relaxa prin masaj, astfel incat sa reduci durerile musculare sau articulare, sa elimini toxinele din organism. Cosmetica si manichiura sunt doua servicii pe care Lady’s Gym le ofera si care ajuta la ingrijirea si pastrarii frumusetii corpului uman.

Asa ca ce mai astepti, Lady's Gym este cea mai mare sala de aerobic - exclusiv feminina care iti pune la dispozitie o varietate larga de servicii. De asemenea, aceasta este recomandata de peste 300 de cliente multumite lunar.

Lady’s gym face parte din categoria Sali de sport.Adresa Lady's Gym

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate