Lemnul Verde

Discount pana la: 10%

  Contact Lemnul Verde

 • 0264 554 501

  0748 028 742

 • office@lemnulverde.ro

 • L - V:

  10:00 - 22:00

  S - D:

  10:00 - 22:00

Reduceri Lemnul Verde

 • Discount de 10 % pentru produsele de cofetarie din vitrina. Discountul se aplica la cumparaturi de peste 10 RON.

 • Discount procentual fix de 5% se ofera produselor pentru evenimente festive, nunti, botezuri sau petreceri aniversare.

 • Discountul nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Lemnul Verde

Cofetaria Lemnul Verde preia comenzi torturi, realizand torturi personalizate: torturi de nunta si torturi aniversare. In laboratorul propriu se realizeaza torturi unice, preparate din cele mai proaspete ingrediente 100% naturale, imbinate cu talentului artistic si iscusinta cofetarilor pentru a crea cele mai fine delicatese dupa care tanjesc gusturile clientilor.

Cofetarii creeaza si perfectioneaza cu atentie fiecare reteta pentru a conferi o experienta delicioasa si memorabila prin combinatii speciale de arome si forme spectaculoase care rasfata gustul si creeaza emotii unice si placute. Tot ei prepara si decoreaza manual fiecare specialitate asigurandu-se de fiecare data ca doar prajiturile perfecte vor fi livrate catre clienti. Folosind in prajituri doar cele mai proaspete si alese ingrediente naturale, aplicand cele mai inalte standarde de calitate, se garanteaza ca fiecare prajitura de la Lemnul Verde va fi un moment de neuitat pentru clienti.

Lemnul verde face parte din Categoria Magazine dulciuri, patiserii, cofetarii.

Adresa Lemnul Verde

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate