Alsoel

Discount fix: 10%

Rating: 5.0

  Contact Alsoel

 • Persoana de contact

  Elena Pop
 • 0748 408 561

 • L - V:

  07:00 - 21:00

  S - D:

  S, D: 12:00 - 21:00

Reduceri Alsoel

 • 10% discount la toate produsele

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Alsoel

Alsoel este locul in care noi transformam clasicul Kebab intr-un deliciu. Acest delciu care este atat de dulce si de bun, Chocokebab. Alsoel face parte din categoriile Ceainarii, cafenele, vinoteci si Magazine dulciuri, pateserii, cofetarii!

Specialitatile noastre: Chocokebab este facut dintr-o fasie de pandispan, care este proaspat copt si cu cu o ciocolata speciala. Bubble Waffe fie ca alegeti sa fie dulce sau sarat, este realizat pe loc si asezonat cu fructe, frisca si posibilitatea de a alege intre toppingurile noastre, impreuna cu nelipsita ciocolata speciala, pe care o razuim de pe un baton mare de ciocolata. 

La noi veti gasi si o gama larga de ceaiuri din care sa il alegeti pe cel preferat. Avem ceaiuri speciale din plante si fructe uscate, chiar si sortimente diverse de ceaiuri Blooming, care va vor oferi un spectacol la infuzare.  

Alsoel din Cluj-Napoca, este singurul Chocokebab dulce de care va puteti bucura in zona Ardealului. Va asteptam sa va bucurati de preparatele noastre la Vivo, intrarea nr.3 de langa terasa Meron.  

Vii client, pleci prieten!

 

 

Adresa Alsoel

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate