Parteneri Blitz VIP din categoria Service/ Detailing auto din Cluj-Napoca

  • Selecteaza alta categorie

Reduceri la Service auto

 

Partenerii Blitz VIP sunt pregatiti si echipati cu tehnologii de ultima generatie pentru toate tipurile de vehicule pentru a le mentine intr-o stare perfecta de drum. Masina dumneavoastra o sa fie pe cele mai bune maini fie ca o duceti pentru intretinere sau reparatie la unul dintre cei 6 parteneri de service auto din Cluj-Napoca.

 

Avand cardul Blitz VIP ai acces la o gama larga de servicii si solutii complete pentru toate marcile de autoturisme. In cel mai scurt timp, totul este rezolvat de catre o echipa de mecanici autorizati care muncesc cu dedicatie pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor. Mai mult decat atat, aparatura folosita este cea mai performanta, si piesele sunt certificate, lucrandu-se la nivelul standardelor europene.

 

De la neatentie care poate duce la incidente pana la amanarea unor revizii sau schimburi de piese uzuale, exista numeroare cauze ce pot duce la functionarea defectuasa a autoturismului. Astfel partenerii nostri iti vin in ajutor cu o multitudine de reduceri si pachete personalizate doar pentru posesorii cardului Blitz VIP.

 

Membrii nostri beneficiaza de avantaje precum: 

Pentru lista completa de avantaje la firme de Service/ Detailing auto din Cluj-Napoca, vezi pagina de detaliu a fiecarui partener

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate