Clear Vision

Discount pana la: 15%

  Contact Clear Vision

 • Persoana de contact

  Clear Vision
 • 0749 973 708

 • L - V:

  10:00 - 20:00

  S - D:

  12:00 - 15:00 Duminica: INCHIS

Reduceri Clear Vision

 • 15% la toate serviciile de detailing auto interior- exterior ( fără colantare)

Mai multe detalii despre Clear Vision

Cine suntem noi?Înca de la înființare, Clear Vision Auto Detailing a fost cunoscut pentru serviciile de calitate, o eficiență excepțională și cel mai înalt nivel de profesionalism.

Indiferent de ce serviciu de detailing căutați, noi vă garantăm că vă vom depași așteptările și ne vom asigura că sunteți pe deplin mulțumiți de rezultate.

Echipa noastră este pregătită pentru orice provocare, gestionând fiecare proiect în parte cu îndemânare și o experiență vastă în domeniu, astfel încât la final să livrăm clientului cel mai bun rezultat.Vă garantăm că fiecare serviciu oferit de Clear Vision Auto Detailing este efectuat în urma unui curs profesionist de acreditare, multe din acestea recunoscute pe plan international.

Deasemenea vă mai garantăm că în toată această perioadă, am fost și suntem într-o continuă dezvoltare, căutând și testând cele mai noi și mai bune produse din domeniu, astfel ajungând să lucrăm cu cele mai potrivite si sigure pentru fiecare suprafață si material din mașina dumneavoastră.


Adresa Clear Vision

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate