Alex Auto Service

Discount fix: 10%

Alex Auto Service

Reduceri Alex Auto Service

  • 10% discount pentru orice manopera.

  • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Alex Auto Service

SC ALEX AUTO SERVICE SRL infiintata in 1992 are ca obiect principal de activitate, repararea si intretinerea autoturismelor. Dorinta de a oferi servicii de calitate cu echipamente performante, ne-a determinat sa realizam acest service auto. Conceptul acestui service a fost dezvoltat urmarind dorinta clientului de a se adresa unui service specialist, care sa ofere o gama variata de servicii si produse si sa detina o competenta tehnica ridicata pentru diagnoza, reparatia si intretinerea celor mai moderne autovehicule. Aveti incredere in competenta noastra, in echipamentele pe care le avem, specialistii nostri rezolva toate problemele autoturismului dumneavostra.

De la infiintare firma a cunoscut o dezvoltare permanenta, daca la inceput isi desfasura activitatea intr-un spatiu inchiriat si destul de mic, din anul 2000 s-a mutat in sediul propriu de pe strada Maramuresului nr 140 Cluj-Napoca . Din 2007 societatea a intrat in reteaua multinationala de service-uri AUTOMEISTER. 

Alex Auto Service face parte din categoria Service Auto.

Adresa Alex Auto Service

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate