Parteneri Blitz VIP din categoria Electronice, electrocasnice din Cluj-Napoca

  • Selecteaza alta categorie

Reduceri la Electronice, electrocasnice

 

Vrei sa ai o casa de ultima generatie? Sa fie echipata cu cele mai noi electronice si electrocasnice din Cluj-Napoca sau sa iti echipezi biroul? Nu ezita sa accesezi lista celor 12 parteneri Blitz Vip. Acestia iti pun la dispozitie aparatura casnica, de la cuptoare, plite, baterii de bucatarie pana la echipamente de birotica, produse consumabile si de IT. 

 

Avand cardul Blitz VIP, acum e si mai simplu sa iti cumperi echipamente noi sau sa le inlocuiesti pe cele vechi pentru ca beneficiezi de reduceri importante cu cardul Blitz VIP. Astfel nu trebuie sa iti mai faci griji pentru buget, fiindca te asteapta o multime de reduceri, pentru a achizitiona tot ce iti doresti. 

 

Partenerii Blitz VIP iti ofera atat preturi competitive la electronice si electrocasnicele dorite, cat si servicii de instalare. Ai acces la reduceri, promotii si alte avantaje, precum livrarea rapida si transportul produselor pana in casa, doar pentru posesorii cardului Blitz VIP. 


 

Membrii nostri beneficiaza de avantaje precum: 

 

 

Pentru lista completa de avantaje la firme de Electronice, electrocasnice din Cluj-Napoca, vezi pagina de detaliu a fiecarui partener

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate