Pyramis

Discount fix: 7%

Reduceri Pyramis

  • Discount de 7% la toate podusele brand Pyramis comercializate prin intermediul magazinului online www.casasibucataria.ro

  • Discounturile SE CUMULEAZA cu alte oferte.

  • Pentru a beneficia de acest discount, la comanda pe site, specificati seria de pe spatele cardului Blitz VIP.

Mai multe detalii despre Pyramis

Pyramis este o companie greceasca multinationala care produce si comercializeazs solutii complete pentru utilarea bucatariei si a baii. Societatea a fost infiintata in 1959, cu sediul in Thessaloniki, pe o proprietate privata, cu o suprafata de 286.000m2, din care peste 30.000 m2 reprezinta facilitati de productie, depozit si cladiri administrative. Pyramis este unul dintre liderii globali a companiilor producatoare de chiuvete din otel inoxidabil, cu o capacitate de productie de peste 1,500,000 chiuvete anual destinate in proportie de 97% exportului. Produsele Pyramis sunt exportate in peste 65 de tari la nivel global, printr-o retea proprie de noua filiale in Romania, Germania, Anglia, Italia, Polonia, Bulgaria, Rusia, Emiratele Unite Arabe si India.

Pyramis face parte din trei categorii, si anume Electronice si electrocasnice,.Parteneriate online, Instalatii electrice si termo-sanitare.

Adresa Pyramis

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate