Kuiba

  Contact Kuiba

 • 0264 434 424

  0733 339 006

 • office@mieleboutiquecluj.ro

 • L - V:

  10:00 - 19:00

  S - D:

  S: 10:00 - 14:00 D: Inchis

Kuiba

KUIBA, isi propune sa ofere clientilor o experienta noua de shopping. Inainte de a fi un simplu magazin, KUIBA este un concept viu, cald si personal, iar calitatea, autenticitatea si inovatia definesc selectia noastra de produse.

Fie ca este vorba despre un cadou deosebit sau despre amenajarea propriei bucatarii, KUIBA va ofera o gama diversificata de produse durabile si performante. Cu un portofoliu de brand-uri recunoscute la nivel international pentru calitatea produselor lor, misiunea noastra este aceea de a creste constant, de a depasi piata si de a oferi solutii de amenajare si dotare a bucatariei cu un design inovativ si functional care raspunde si celor mai inalte standarde estetice si de calitate.

Cele doua magazine ale noastre, Miele Boutique KUIBA si KUIBA, din VIVO Cluj-Napoca, sunt locurile ideale in care pasionatii de gatit, si nu numai, vor descoperi o selectie de exceptie de produse premium, de designer, care imbina arta cu functionalitatea. 

Adresa Kuiba

Discount
fix:

10%

Reduceri Kuiba

 • 10% discount pentru toate produsele din magazin.

 • Discountul nu se cumuleaza cu alte promotii.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate