Petit Bebe

Discount fix: 10%

  Contact Petit Bebe

 • 0264 702 742

 • office@petit-bebe.ro

 • L - V:

  10:00 - 20:00

  S - D:

  S: 10:00 - 16:00 D: Inchis

Reduceri Petit Bebe

 • 10% pentru toate produsele care nu sunt in promotie.

 • Discountul nu se cumuleaza cu alte vouchere.

Mai multe detalii despre Petit Bebe

Petit Bebe este specializat pe comercializarea de produse pentru femei insarcinate si pentru bebelusi din Cluj-Napoca. Petit bebe face parte din categoria Magazine articole copii.

De ce suntem diferiti?
Deoarece nu oferim produse doar pentru ca sunt frumoase si utile, ci sa fie de calitate, dar si accesibile. Asadar, oferim o gama larga de produse, pentru orice nevoi de mamici si pitici, astfel incat acestia sa aiba cat mai multe optiuni din care sa aleaga cel potrivit pentru nevoile si gusturile lor.

Promisiunea noastra este aceea de a comercializa in magazinul nostru doar produse de calitate, deoarece stim cat este de important piticul vostru. Serviciile pe care le oferim sunt excelente si venim in ajutor clientilor nostri cu sfaturi.

Venim si in ajutorul celor care sunt in cautarea unui cadou pentru o mamica draga din viata lor. Le oferim tot suportul nostru si recomandarile cele mai utile pentru a face o alegere potrivita.

Din dorinta de a fi alaturi de clientii nostri pe termen lung, le rasplatim acestora fidelitatea prin produse noi, promotii, dar si oferte excelente.

Adresa Petit Bebe

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate