Parteneri Blitz VIP din categoria Magazine articole copii din Cluj-Napoca

  • Selecteaza alta categorie

Reduceri la Magazine articole copii

 

Din dorinta de a oferi produse frumoase, utile, dar mai ales de calitate si sa fie accesibile pentru orice buget, avand cardul Blitz VIP puteti accesa reduceri si alte beneficii la 4 Magazine articole copii din Cluj-Napoca. Dorim sa fim alaturi de clientii nostri pe termen lung, sa le rasplatim fidelitatea si sa le oferim mereu promotii si oferte excelente pentru posesorii cardului. 

 

Stim ca articolele de copii nu au fost niciodata cele mai accesibile! Ba chiar preturile sunt atat de piperate incat pot depasi, deseori, acelasi produs pentru un adult. Din acest motiv partenerii Blitz VIP va asteapta cu oferte de nerefuzat, dar cu preturi incat sa le puteti achizitiona.

 

Parintii nu se zgarcesc niciodata cand vine vorba de articole pentru copiii lor. A venit momentul in care puteti indeplini dorintele celor mici fara sa va ganditi la costuri financiare, caci zambetul de pe fata unui copil care tocmai a primit ceea ce si-a dorit nu poate fi cumparat nici cu toti banii din lume! Asadar, de la jucarii la hainute pana la rechizite si carti, pe toate le poti achizitiona cu ajutorul cardului Blitz VIP.

 

Membrii nostri beneficiaza de avantaje precum:  

 

Pentru lista completa de avantaje la firme de Magazine articole copii din Cluj-Napoca, vezi pagina de detaliu a fiecarui partener

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate