Bella Bike

Discount fix: 5%

Rating: 4.1

  Contact Bella Bike

 • 0723 547 988

 • comenzi@bellabike.ro

 • L - V:

  09:00 - 20:00

  S - D:

  S: 09:00 - 15:00 D:INCHIS

Reduceri Bella Bike

 • 5% discount la biciclete, accesorii si service biciclete.

 • La produsele aflate in promotie nu se mai aplica discount.

Mai multe detalii despre Bella Bike

Bella Bike este o companie care a inceput ca o afacere de familie in anul 2004. Punea la dispozitia clientilor biciclete second hand sau noi de la producatori locali, dar si piese de schimb, accesorii sau echipamente necesare pentru acestea. Bella Bike  face parte din categoria Echipamente sportive si montane.

Din anul 2007 am inceput sa aducem produse de la branduri recunoscute. Din dorinta de a nu ramane in urma, am incercat sa tinem pasul cu avantul luat pe acest segment, astfel ca reusim sa ne bucuram de o varietate mare de branduri.

Din anul 2009 am continuat sa ne extindem, reusind sa deschidem un punct de lucru in Campia Turzii, pe Strada Laminoaristilor, nr. 47. In acest spatiu am continuat sa oferim aceleasi produse de calitate, dar si serviciile cu care ne-am obisnuit clientii.

Din anul 2011 pana in prezent ne bucuram de o continua crestere, precum ne-am obisnuit inca de la inceputuri. In momentul de fata, avem deschise pentru pasionatii de biciclete, doua magazine. Unul dintre ele fiind in Campia Turzii, iar celalalt in Cluj-Napoca. Pentru a tine pasul si acum cu cresterea organica a acestui domeniu, ne-am dezvoltat si o platforma online, unde sa ii puteam ajuta si pe cei care nu pot pasi fizic in magazinele noastre.

Produsele pe care le avem in magazine sunt pentru toate varstele si buzunarele, astfel incat toti sa se poata bucura de produse calitatie, dar la preturi avantajoase. Punem la dispozitia clientilor o gama diversificata de produse de la: biciclete hardtail, full suspension, trekking, pliabile, downhill, cyclocross,touring, E-Bike, BMX sau cursiere, precum si o varietate de accesorii, piese si echipamente destinate biciclistilor.
Va asteptam cu biciclete de la branduri de renume precum: Merida, Haibike, Corratec, Cross, Kross, Kellys, Devron, Mongoose, We The People, Adriatica, Kenzel, LeGrand, Ultra, Mondraker, Scott si multe altele.

 

Adresa Bella Bike

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate