Parteneri Blitz VIP din categoria Echipamente sportive si montane din Cluj-Napoca

  • Selecteaza alta categorie

Reduceri la Echipamente sportive si montane

 

Iti punem la dispozitie o lista de peste 10 parteneri care te pot ajuta in vederea gasirii echipamentului versatil pentru orice tip de aventura. Fie ca esti in cautarea unui echipament sportiv sau montan, partenerii nostri Blitz VIP iti ofera produse facute pentru a te proteja, pentru a iti oferi confort si pentru a rezista in timp. 

 

Avand cardul Blitz VIP, beneficiezi si de o multime de reduceri si promotii la echipamente versatile pentru orie tip de aventura. Atat pentru cei mici cat si pentru cei mari, fie pentru cei ce vor  sa cucereasca parcul, dar si pentru cei ce tintesc catre varfurile cele mai inalte ale muntilor. 

 

Mergi intr-o drumetie si nu ai echipamentul potrivit? Noi iti oferim in urma unei analize amanuntite echipamentul inovativ de munte, ce te va ajuta sa deti controlul asupra conditiilor si traseului ales! Pe langa asta iti oferim si reduceri actualizate permanent, iar impreuna putem sa atingem varfum cel mai inalt.


 

Membrii nostri beneficiaza de avantaje precum:  

 

 

Pentru lista completa de avantaje la firme de Echipamente sportive si montane din Cluj-Napoca, vezi pagina de detaliu a fiecarui partener

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate