Tina Hairstylist

Discount fix: 10%

    Contact Tina Hairstylist

  • 0721 475 365

Reduceri Tina Hairstylist

  • 10 % discount la toate serviciile;

Mai multe detalii despre Tina Hairstylist

Iti doresti sa ai parte de un rasfat in adevaratul sens al cuvantului?

Ei bine, poti apela cu incredere la Tina Hairstylist.

Ce inseamna mai exact? La Tina vei avea parte de o transformare completa a look-ului fie ca vorbim de o tunsoare noua sau de o culoare noua. 

Sa vorbim mai multe despre Tina, aceasta si-a deschis propriul sau salon de coafura pentru cele care-si doresc sa arata perfect la evenimentele speciale sau chiar in fiecare zi. Aceasta detine o vasta experienta in domeniu, obtinand-o prin diversele cursuri de specialitate la care a mers, dar si de longevitatea pe care o are practicand aceasta meserie. Dar pe langa toate astea, Tina utilizeaza produse de o calitate excelenta si branduri renumite pentru a fi sigura ca parul tau va arata ca cel al actritelor de la Hollywood. Nu vrem sa iti dezvaluim acum, ci mai degraba sa vezi acolo.

Acum ca ti-am vorbit despre ea, despre produsele pe care le foloseste, o sa vorbim de de calitatea serviciilor ei. Conform review-urilor, clientele au fost foarte multumite de ceea ce a realizat, lucru care poate fi vizualizat si pe facebook-ul ei. Multe domnisoare si doamne i-au calcat pragul si toate au fost incantate de rezultatul final. 

Nu mai sta pe ganduri si fa-ti o programare. Nu trebuie sa iti fie frica de o schimbare de look sau poti doar sa treci pe la Tina pentru a iti intretine parul.

La Tina te vei simti minunat si cu adevarat frumoasa din orice puncte de vedere. Ea te va astepta intr-un cadru primitor si iti va oferi tot ce este necesar pentru a te simti ca o adevarata doamna. Locul in care va avea loc transformarea se afla pe Sovata, numarul 45.

Inainte de toate pentru a putea fi printre norocoase trebuie sa suni la numarul de telefon: 0721 475 365, pentru a-ti face o programare cat mai repede. 


Tina Hairstylist face parte din categoria: Servicii de infrumusetare, masaj si SPA

Adresa Tina Hairstylist

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate