Time Social Lounge & Bistro

Discount fix: 10%

    Contact Time Social Lounge & Bistro

  • 0771 455 458

Time Social Lounge & Bistro

Reduceri Time Social Lounge & Bistro

  • 10% discount fix la toate produsele;

Mai multe detalii despre Time Social Lounge & Bistro

Noi suntem Time Social Lounge &Bistro, iar abordarea noastra este simpla.Avem o pasiune pentru aroma pura, ingrediente de calitate si pentru crearea unei atmosfere primitoare, prietenoase si am creat un refugiu pentru oamenii care pur si simplu iubesc mancarea. Suntem neobositi in cautarea celor mai proaspete produse, cu aroma si suflet pentru a crea arta in farfurie.Totusi, experienta TIME este mai mult decat doar mancare, astfel ne straduim sa depasim asteptarile clientilor nostri zilnic.

Un efort sincer de educare a personalului nostru in toate aspectele culturii alimentelor si bauturilor este baza filozofiei noastre de servire.Scopul nostru este ca oaspeti sa se simta speciali, confortabili si bine tratati.

Iar pe final am lasat ce este mai bun...de marti pana sambata, dupa ora 19:00 te asteptam si la party, cu bauturi fine si atmosfera unica.

Este timpul pentru experiente de neuitat!

Program: Duminica-miercuri: 12:30-01:00/ Joi:12:30-03:00/ Vineri sambata:12:30-06:00

Adresa Time Social Lounge & Bistro

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate