Surplus

Surplus

Surplus ofera clientilor scari si balustrade marca FONTANOT, calorifere cu design special marca IRSAP si materiale deconstructii SIKA. Datorita caracterului modular al produselor, suntem in masura sa indeplinim toate cerintele cu produse de calitate, concepute pentru a imbogati orice decor. La noi veti descoperi scarile si balustradele cele mai potrivite nevoilor dvs. In show-room-ul nostru va puteti convinge de calitatea scarilor si a balustradelor FONTANOT. Cu o experienta de 50 de ani in fabricarea caloriferelor tubulare din otel, o continua cercetare tehnologica si dorinta de a crea produse inovatoare, IRSAP Italia ne-a cucerit! Astazi suntem in masura sa punem la dispozitia clientilor nostri o gama larga de calorifere cu design special, disponibile intr-o paleta vasta de forme, culori si texturi, care in acelasi timp ne asigura confortul termic de care avem atata nevoie. Puteti alege un calorifer din gama clasica, decorativa, cromata, de baie, electrice sau chiar unul care poate fi usor confundat cu o opera de arta. Insa orice produs veti alege ,puteti fi siguri ca veti da un plus de culoare, prospetime si caldura locuintei dumneavoastra. Pentru mai multe detalii despre intreaga gama a produselor noastre accesati www.scaricluj.ro.

Surplus face parte din categoria Constructii, arhitectura si proiectare.

Adresa Surplus

Discount
pana la:

20%

Reduceri Surplus

  • 10% la toate produsele

  • 15% la toate produsele cu exceptia produselor cu valoare mai mica de 500 RON

  • 20% la urmatoarele produse: a) la gama de scari interioare cu valoare mai mare de 13500 RON b) la gama de calorifere cu valoare mai mare de 800 RON c) la produsele din gama SIKA cu valoare mai mare de 15000 RON

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate