Selvert Thermal

Discount fix: 15%

Selvert Thermal

Reduceri Selvert Thermal

  • 15 % discount fix;

  • Pentru a beneficia de discount, introduceti la plasarea comenzii codul de reducere pe care il gasiti in newsletterul trimis comunitatii Blitz VIP.

Mai multe detalii despre Selvert Thermal

Din magazinul nostru, pot cumpara atat persoanele fizice, cat si juridice. Produsele cosmetice profesionale Selvert Thermal pot fi folosite cu rezultate excelente, atat acasa, cat si in saloanele de infrumusetare si remodelare corporala.


Ingredientul principal al produselor Selvert Thermal este apa termala. După ploi indelungate, incepe un proces lung de filtrare in care apa de ploaie este imbogatita cu oligoelemente, formand puturi naturale de apa. Aceste ape sunt extraordinar de bogate in ioni, in proportii modelate de natura de-a lungul a mii de ani. 


SELVERT THERMAL, expert in inginerie cosmetica, a extras cu succes proprietatile regenerative din apele termale, imbunatatind fumusetea naturala a pielii, realizand efecte vizibile. Acest lucru a fost posibil datorită combinarii apei termale din Muntii Pirinei si Muntii Alpi, care impreună formeaza cea mai buna apa termala pentru tratamentele cosmetice.


SC Expert Baby Invest Srl - unic importator si distribuitor in Romania al produselor cosmetice profesionale Selvert Thermal - Spania.

Selvert Thermal face parte din categoriaParteneriate online

Adresa Selvert Thermal

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate