Restaurant Ciresica

Discount fix: 10%

Restaurant Ciresica

Reduceri Restaurant Ciresica

  • 10 % discount la toate serviciile.

Mai multe detalii despre Restaurant Ciresica

Restaurantul Ciresica este un local de traditie in Oradea care este gata sa iti satisfaca orice curiozitate culinara de la supe, paste, pizza la mancaruri de tip streed food. Este cunoscut ca fiind una dintre cele mai delicioase restaurante, lucru pe care-l confirma nu numai oradenii, dar si oricine trece prin Oradea, si se oprese acolo. De ce? Pentru ca acolo poti infuleca orice iti doresti, fie o mancare mai nesanatoasa sau una healthy.


Echipa Ciresica este gata sa fie la dispozitia tu si sa iti incante papilele gustative. Au bucatari de exceptie cu o experienta indelungata in artele gatitului. Prin urmare, nu trebuie sa iti faci griji, totul este gatit la un nivel inalt. De asemenea, pentru a obtine aceste mancaruri gustoase, trebuie ca ingredientele sa fie proaspete. Astfel, toate produsele sunt achizitionate de la furnizori locali care asigura savoare si prospetime produselor. 


La mic dejun poti savura tortilla Patata la pretul de doar 12 lei, fulgi de ovaz la pretul de 10 lei sau diverse tipuri de oua gatite in mod inedit, cum ar fi: oua ciresica, oua benedict sau oua posta, si lista poate continua. 

In ceea ce priveste selectia de streed food, aceasta contine: cripsy burger sau clasicii mititei care poti fi savurati cu niste cartofi prajiti. In meniul Ciresica sunt incluse: supe ca la mama acasa, pizza si paste facute dupa clasicile retete din Italia. 


Speram ca ti-am facut cu ochiul si ca vei trece pe la ei sa degusti farfurile lor. Ei te asteapta cu mare drag pe strada Transilvaniei, nr 20, in fiecare zi, in intervalul 08:00-23:59.

Nu iti face griji daca nu poti ajunge, acum ai posibilitatea de a comanda online orice fel de mancare si acesta ajunge intr-o clipita la tine acasa. 

Fii pe faza si intra pe site-ul lor sa vezi meniul online, iar pe facebook sa vezi ce retete delicioase au mai realizat. 


Restaurant Ciresica face parte din categoria: Restaurante si bistrouri

Adresa Restaurant Ciresica

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate