Oshea Wellness Clinic Oradea

Discount fix: 10%

    Contact Oshea Wellness Clinic Oradea

  • 0770 153 968

  • osheaclinic@gmail.com

Reduceri Oshea Wellness Clinic Oradea

  • 10 % discount fix, la toate serviciile;

Mai multe detalii despre Oshea Wellness Clinic Oradea

Vine in curand sezonul estival si inca nu esti pregatita de acest lucru. Nu trebuie sa iti mai faci griji, alaturi de noi, Oshea Welness Clinic, corpul si tenul tau va fi perfect in cel mai scurt timp!

Ce facem noi mai exact? 

Va punem la dispozitie o echipa profesionista care doar la o singura privire va stii ce vei avea nevoie ca tu sa arati perfect. Ce servicii iti putem oferi: terapii corporale de slabire, de tonifiere, anticelulitice, relaxare, intretinere si tratamente care vin in ajutorul oricarui tip de ten, indiferent de cat de dificil ar fi el.

Nu dorim sa ne laudam, dar suntem una dintre cele mai faine si indragite saloane din Oradea, lucru pe care il poate confirma oricine ne-a trecut pragul si care ne-a incercat serviciile. 

Trecand mai departe, poti intra pe facebook-ul nostru. Aici este locul in care te lasam sa vezi o mica parte din activitatile noastre curente. Avem poze before and after unde poti vedea care sunt diferentele si care este efectul aplicarii tratamentelor noastre. Un exemplu ar fi tehnica de microneedling cu ECLIPSE MICROPEN care este un tratament care stimuleaza producerea naturala de colagen si elastina printr-o multitudine de micro-leziuni punctiforme in derm. Aceasta are o vasta aplicabilitate atat in estetica faciala, cat si in cea corporala. 

Pentru ca ne gandim la tine, intotdeauna incercam sa cream oferte promotionale care sa fie in avanatajul tau. Nu mai sta pe ganduri si fa-ne o vizita! Suntem siguri ca iti va placea la nebunia la noi si de noi.

Te asteptam cu mult entuziasm pe Strada Horea, numarul 7, dar inainte de toate nu uita sa iti faci o programare pe la noi pentru a fi sigura ca vei avea parte de serviciile noastre. 


Oshea Wellness Clinic face parte din categoriaServicii de infrumusetare, masaj si SPA

Adresa Oshea Wellness Clinic Oradea

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate