Medsan

Discount pana la: 50%

  Contact Medsan

 • 0264 597 603

 • medical@medsancluj.ro

 • L - V:

  L-J: 08:00 - 18:00 V: 08:00 - 16:00

  S - D:

  Inchis

Medsan

Reduceri Medsan

 • 50% la urmatoarele analize de laborator: colesterol, trigliceride, TGO, TGP, fier, calciu, magneziu, glicemie, HDL, LDL, nr total leucocite, nr eritrocite, hemoglobina, hematocrit, VEM, HEM, CHEM, RDW, nr. trombocite, vol. med. trombocitar, neutrofile, limfocite, monocite, eozonofile, bazofile

 • 10% la consultatiile pentru specialitatile medicale oferite de Centrul Medical Medsan

 • 10% la alte analize de laborator aflate in portofoliul Centrului Medical Medsan

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Medsan

Centru medical Medsan se afla pe piata serviciilor medicale locale si regionale din anul 2004. De atunci si pana in prezent i-au trecut pragul peste 400.000 de pacienti. Centrul Medical Medsan face parte din categoria Clinici medicale.

La inceput de drum, ne-am dorit sa acoperim o nevoie existenta si anume, faptul ca mediul economic este intr-o continua dezvoltare, fiind nevoie astfel de servicii de medicina muncii, analize de laborator, dar si alte specialitati asociate.

"Din grija pentru santatea ta" inseamna mai mult decat un simplu slogan. E o declaratie, dar si o promisiune pe care noi, incercam sa o respectam de peste un deceniu. 

Centrul medical Medsan s-a nascut din dorinta de a le oferi oamenilor un serviciu medical la standarde profesionale inalte. Toate acestea sunt oferite de catre o echipa de medici care au o experienta vasta in domeniu, dar si de catre personalul medical care respecta pacientul. 

In momentul de fata avem 17 specialitati medicale, in care cele peste 30 de cadre medicale au posibilitatea de a acorda o gama complexa de investigatii, care sunt la tarife accesibile, dar care pastreaza transparenta si promptitudinea actului medical. 

Viziunea noastra este: "de a ramane in egala masura oameni si medici in relatia cu pacientii nostri". Astfel, ne dorim sa pastram o comunicare buna intre echipa medicala si pacient, sa se desfasoare intr-o atmosfera calda si familiala, dar care sa fie profesionista in acelasi timp. 

 

Adresa Medsan

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate