Masima Oradea

Discount fix: 10%

Reduceri Masima Oradea

  • 10% discount la toate produsele.

  • Codul pentru comenzile online va fi BLITZVIP10.

  • Discountul se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Masima Oradea

Masima iti pune la dispozitie o gama larga de produse realizate de designeri romani, avand materiale de o calitate excelenta. Produsele sunt confectionate exclusiv din piele naturala, de aceea materialul confera un amestesc perfect intre forma si functionalitate.

Brandul isi doreste sa tina pasul cu tehnologia de astazi, dar nu uita de traditii si obiceiuri. Produsele lor sunt de o calitate excelenta si sunt la preturi de producator, acestea fiind: uniforme, sorturi, huse pentru ustensile bucatarie sau bar, genti, portofele, curele, centuri piele, accesorii, gravare laser broderie. 

Produsele pot fi personalizate in functie de doleantele clientilor, utilizandu-se gravare laser broderie. 

Clientii sunt pozitionati ca fiind promotorul actiunilor companiei, astfel intotdeauna parerile acestora sunt importante pentru orice decizie. Conform review-urillor, Masima ofera serivcii si produse ireprosabile si mereu sunt aici sa asculte nevoile lor. 

De asemenea, se pot confectiona produse la comanda si alte tipuri de marochinarie care nu sunt incluse in momentul actual in colectie. Acestea poti fi comandate online, iar produsele vor ajunge la tine acasa in cel mai scurt timp. Masima se gandeste la clientii sai, astfel ai tranport gratuit daca achizitionezi peste 300 de lei. Este inclusa si o promotie, daca comanda depaseste suma de 400 de lei poti primi un discount de 50 de lei. 

 Pe site-ul lor este inclusa si o sectiune de blog in care sunt oferite sfaturi de ingrijire a produselor din piele sau cum au reusit marile branduri de acum sa obtina succes pe aceasta piata. De asemenea, cuprinde si optiunea de newsletter unde clientii au posibilitatea de a primi notificari cu privire la noutatile Masima. 


Masima face parte din categoria de Vestimentatie si accesorii. 

Adresa Masima Oradea

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate